Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, nevím jestli to tu uz nekde neni, pokud ano, omlouvam se, ale nenasel jsem. Mam v Octace 2 r.v.2005 radio Stream bez mp3, koupi Columbusu bych rad vyresil MP3, navigaci a obcas nejaky ten film. Poradite nekdo co k tomu vsechno budu potrebovat a popripade jaky columbus vybrat?

• 1 měsíc později...

Ahoj...rozhodl jsem se rozločit se Streamem bez MP3 a koupit Columbus :)

Zajímalo by mě,co všechno potřebuji k výměně...v tomhle trochu tápu

A chtěl bych to propojit s MF FL volantem, k tomu asi budu potřebovat novou podvolantovou jednotku,jen nevím označení...maxík ani HF zatím nemám :)

• 4 týdny později...

Ahoj...rozhodl jsem se rozločit se Streamem bez MP3 a koupit Columbus :)

Zajímalo by mě,co všechno potřebuji k výměně...v tomhle trochu tápu

A chtěl bych to propojit s MF FL volantem, k tomu asi budu potřebovat novou podvolantovou jednotku,jen nevím označení...maxík ani HF zatím nemám :)

Také by mě zajímalo, může někdo odpovědět?

Díky

Také by mě zajímalo, může někdo odpovědět?

Díky

Namontuji.....zavolejte. -_-

• 2 měsíce později...

dobrý den.vyměnil jseml strema za columbus v OII r.v 2005 vše jede perfektně. akorát mám malý problém s tím že jak ho vypnu tak v něm pořad neco vrčí jak by pracoval hardisk a do rána mi to vybije baterii. Můžete mi poradit ? díky kuba

Musíš dát gateway z facelifta-jinak ti to bude vybíjet baterku pořád.

U OCT II 2010 - jsou potřeba nějaké vetší zásahy když bych chtěl vyměnit Columbus za Stream ? Někdo mi tvrdí, že pouze vytáhnu Stream, nacvaknu konektor do Columbuse a vše funguje ? Nevíte co je na tom pravdy ? Zda bude fungovat vše jak má ? Navi, klimatronic, senzory atd ... ? Děkuju ( snažil jsem se to tu najít, ale nic takového jsem nenašel ), pokus to tu někde je, tak se omlouvám

U 2010 je potřeba GPS anténa, Columbus a správně nakódovat navi a gateway.

A kolik cca stojí anténa ? A kolik se pohybuje Columbus ... chci jen být v obraze... ! Cenu už mám, ale nevím zda není moc nebo málo .

U 2010 je potřeba GPS anténa, Columbus a správně nakódovat navi a gateway.

OK a prosim Tě ve Škodovce mi tvrdí, že jí tam mám , protože jsem si ještě nechal dát handsfree ! Nevite zda je to možné ? A máte někdo zkušenosti jak to je se zárukou ? Neporuším jí nijak ?

anténu gps nemáš, máš anténu pro radio a handsfree!!

Takze kazdy kdo ma Columbuse tak musi mit hnusnou antenu na strese ? Nebo kdyz je to rovnou ze skodovky tak je nejak jinak zabudovana.... ? Mám kamaráda co se tim nejakym zpusobem zivy a ten mi tvrdi, ze za 16 000 mi ji tam namontuje a vse bude fungovat. Ale nevim jaky zasah bude muset delat. On mi tvrdi, ze zadnou jen precvakne radio...

Bez GPS antény ti navi nechytne signál.

Od Škodovky máš s navigací z výroby vždy ploutvoprut na střeše.

Existuje interiérová GPS anténa. Dá se schovat pod palubku.

7853171.jpg

Upraveno od j0ska

A funguje to ? A je to dost silný ? A jak to je se zárukou ? Nepříjdu o ni ? A funguje to, že kdyz vjedes do tunelu tak se to prepne na ABS cidla a funguje to dale... ? A jak je velky zasah na tu antenu ? Musi se rozebirat palubka ? Pokud je to nejaky veliky zasah tak to nechci ...! Už jste to někdo dělAL ???

ano má to tak 90% lidí co dodělávalo Columbuse!!! vyzkoušeno!!! Palubovka se nemusí rozebírat!

Takze to je v poradku !!! Parada ja jsem nechtel davat 65 000Kč. A tohle mi kamarad poradil , ze to funguje. A radio, climatronic, dvd proste je OK ! A zaruka se tim nepokazi ?

záruka nevím, ale navi a gateway je po montáži nutno nakodovat..

záruka nevím, ale navi a gateway je po montáži nutno nakodovat..

OK super... takze za 16 000 Kč je to slušná nabídka ? a ta anténa se tam někam smotá a pak funguje. OK děkuju moc ... takže se vyndá stream, nandá se columbus s anténou ta se necha nekde smotana, pak se nakoduje a upravi ten Getway ( co to je ? ) ?

Zdravím pánové, mám dotaz, musím také vyměnit gateway jednotku, pokud přecházím z nexuse na columbus. Díky za odpověď. Oct. r.v.2007

Upraveno od Aanonymous

OK super... takze za 16 000 Kč je to slušná nabídka ? a ta anténa se tam někam smotá a pak funguje. OK děkuju moc ... takže se vyndá stream, nandá se columbus s anténou ta se necha nekde smotana, pak se nakoduje a upravi ten Getway ( co to je ? ) ?

16L za columba, gateway (musí se vymněnit, nejde upravit) anténu a práci? Máš HF BT sadu?

Upraveno od karel21

Zdravím pánové, mám dotaz, musím také vyměnit gateway jednodku, pokud přecházím z nexuse na columbus. Díky za odpověď

Podle MR, ale většinou ano.

16L za columba, gateway (musí se vymněnit, nejde upravit) anténu a práci? Máš HF BT sadu?

JJ za 16L. Je to muj kamarad, ale nevim zda to je dobra cena . Protoze jsem nasel na netu nejakeho columba za 13L. JJ mam HF bluetooth.

Ale za těch 16L dostaneš od kamaráda jen Columba? Nebo i to ostatní co je potřeba včetně práce a kódování?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.