vosamrsk Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 řeším výměnu Streamu za Columbuse na Octavia II před FL ptal jsem se na to u jedné firmy a napsala mi toto. Aby vše fungovalo jak má, tedy parkovací čidla, klima... a aby se to všechno ukazovalo na display Columbuse je třeba následující Aby Vám Columbus ukazoval parkovací senzory, tak potřebujete koupit OPS jednotku s jakýmkoliv indexem . Aby Vám Columbus ukazoval climtronic, tak potřebujete FL climatronic, který tuto funkci podporuje a aby fungoval climatronic jak má, tak potřebujeme ještě vyměnit šachtu. GPS anténa ke Columbusu Co se týče GW jednotky máte na výběr z 3 typů: 1. Koupě novévs indexem K 2. Upgrade původní pomocí flashe na K index 3. Úpravou SW v navigaci, která obejde GW jednotku a tím Vám ušetří peníze za výše uvedené dva postupy. Co se týče MF volantu budete potřebovat podvolantovou jednotku, MF volant a kabelový svazek. takže nevím co je ta šachta climatronicu. Možná bych řekl, že to jsou střeva, kde proudí vzduch. Jinak tato možnost není potřeba, ale nebude se na display ukazovat informace z climatronicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 GW flashuji za 500,- , úprava sw levnější nebude a případný update musí být opět upravený. Jedinné co se vyplatí řešit v sw je úprava pro funkci MF volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 index 150907530K neumí zobrazovat OPS!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 V 11. 10. 2016 at 19:06, vosamrsk napsal: řeším výměnu Streamu za Columbuse na Octavia II před FL ptal jsem se na to u jedné firmy a napsala mi toto. Aby vše fungovalo jak má, tedy parkovací čidla, klima... a aby se to všechno ukazovalo na display Columbuse je třeba následující Aby Vám Columbus ukazoval parkovací senzory, tak potřebujete koupit OPS jednotku s jakýmkoliv indexem . Aby Vám Columbus ukazoval climtronic, tak potřebujete FL climatronic, který tuto funkci podporuje a aby fungoval climatronic jak má, tak potřebujeme ještě vyměnit šachtu. GPS anténa ke Columbusu Co se týče GW jednotky máte na výběr z 3 typů: 1. Koupě novévs indexem K 2. Upgrade původní pomocí flashe na K index 3. Úpravou SW v navigaci, která obejde GW jednotku a tím Vám ušetří peníze za výše uvedené dva postupy. Co se týče MF volantu budete potřebovat podvolantovou jednotku, MF volant a kabelový svazek. takže nevím co je ta šachta climatronicu. Možná bych řekl, že to jsou střeva, kde proudí vzduch. Jinak tato možnost není potřeba, ale nebude se na display ukazovat informace z climatronicu. jaký máš rok výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Ahoj, mame doma Octavii 2 combi, temer v plne palbe, r.v. 2005, Nexus, mf volant, vc. drzaku a nove bluetooth jednotky koncici pism. B, z toho duvodu dana nova getway. Budu menit Nexuse za Columbuse. Bude krome kodovani jeste neco potreba!?? Ocekavam, ze parkovaci senzory mi zobrazi na displayi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidSVK Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Zdravím, chcem sa opýtať už dlhšie rozmýšľam že vymením strea za niečo lepšie ako je napr. columbus, čo k tomu potrebujem ? Mám O 2 pred fl (2008 elegance), treba novu riadiacu jednotku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.