Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

řeším výměnu Streamu za Columbuse na Octavia II před FL

ptal jsem se na to u jedné firmy a napsala mi toto.

Aby vše fungovalo jak má, tedy parkovací čidla, klima... a aby se to všechno ukazovalo na display Columbuse je třeba následující

Aby Vám Columbus ukazoval parkovací senzory, tak potřebujete koupit OPS jednotku s jakýmkoliv indexem .

Aby Vám Columbus ukazoval climtronic, tak potřebujete FL climatronic, který tuto funkci podporuje a aby fungoval climatronic jak má, tak potřebujeme ještě vyměnit šachtu.

GPS anténa ke Columbusu

Co se týče GW jednotky máte na výběr z 3 typů:

1.    Koupě novévs indexem K

2.    Upgrade původní pomocí flashe na K index

3.    Úpravou SW v navigaci, která obejde GW jednotku a tím Vám ušetří peníze za výše uvedené dva postupy.

Co se týče MF volantu budete potřebovat podvolantovou jednotku, MF volant a kabelový svazek.

takže nevím co je ta šachta climatronicu. Možná bych řekl, že to jsou střeva, kde proudí vzduch. Jinak tato možnost není potřeba, ale nebude se na display ukazovat informace z climatronicu. 

GW flashuji za 500,- , úprava sw levnější nebude a případný update musí být opět upravený. Jedinné co se vyplatí řešit v sw

je úprava pro funkci MF volantu.

index 150907530K neumí zobrazovat OPS!!!

V 11. 10. 2016 at 19:06, vosamrsk napsal:

řeším výměnu Streamu za Columbuse na Octavia II před FL

ptal jsem se na to u jedné firmy a napsala mi toto.

Aby vše fungovalo jak má, tedy parkovací čidla, klima... a aby se to všechno ukazovalo na display Columbuse je třeba následující

Aby Vám Columbus ukazoval parkovací senzory, tak potřebujete koupit OPS jednotku s jakýmkoliv indexem .

Aby Vám Columbus ukazoval climtronic, tak potřebujete FL climatronic, který tuto funkci podporuje a aby fungoval climatronic jak má, tak potřebujeme ještě vyměnit šachtu.

GPS anténa ke Columbusu

Co se týče GW jednotky máte na výběr z 3 typů:

1.    Koupě novévs indexem K

2.    Upgrade původní pomocí flashe na K index

3.    Úpravou SW v navigaci, která obejde GW jednotku a tím Vám ušetří peníze za výše uvedené dva postupy.

Co se týče MF volantu budete potřebovat podvolantovou jednotku, MF volant a kabelový svazek.

takže nevím co je ta šachta climatronicu. Možná bych řekl, že to jsou střeva, kde proudí vzduch. Jinak tato možnost není potřeba, ale nebude se na display ukazovat informace z climatronicu. 

jaký máš rok výroby?

• 1 měsíc později...

Ahoj, mame doma Octavii 2 combi, temer v plne palbe, r.v. 2005, Nexus, mf volant, vc. drzaku a nove bluetooth jednotky koncici pism. B, z toho duvodu dana nova getway. Budu menit Nexuse za Columbuse. Bude krome kodovani jeste neco potreba!?? Ocekavam, ze parkovaci senzory mi zobrazi na displayi??

• 4 měsíce později...

Zdravím, chcem sa opýtať už dlhšie rozmýšľam že vymením strea za niečo lepšie ako je napr. columbus, čo k tomu potrebujem ? Mám O 2 pred fl (2008 elegance), treba novu riadiacu jednotku ? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.