Raptile Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Zdravím všechny na tomhle foru co znáj 2.5 TDI mam tiptronika. Nedávno jsem dělal rozvody a měnil čerpadlo VP44 mechanik to nastavil auto táhne krasně od spoda, ale spotpotřeba podle počitače 9-10l v reálu 10l s minulym čerpadlem jsem jezdil cca za 7.5l A ještě jedna maličkost motor na volnoběh celkem dost vibruje, ale to dělal i se starym čerpadlem mam podezření že je nějaky vstřikovač vháji. Poprosim jestli by jste se koukli na log děkují moc za každou radu Na konci logu mam nastartovano a všechny spotřebiče vypnuté a volnoběžna davka paliva celkem líta... LOG-01-001-004-008.CSV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 napiš hodnoty vstřiku (kanal 13) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptile Vloženo 24. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Zase úplně dole v logu jsou všechny spotřebiče vypnuty a auto stoji..... díky moc LOG-01-001-003-013.CSV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptile Vloženo 26. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Přikládám ještě jeden log z jízdy...... úplně dole je motor zahřáty a jede na volnoběh .... děkuji LOG-01-001-013-014.CSV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Ty tabulky CSV jsou hrozný a nepřehledný. Přikládám ukázku, jak se objevuje Tvoje tabulka v mém PC Pošli jen hodnoty vstřiků, nic více, jak psal nanoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptile Vloženo 26. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Ja používám k tomu logview ....tak posílam obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptile Vloženo 27. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Tak spotreba vyresena zacali mi piskat zadni brzdy, pravdepodobne zadrhnuty pístek.kotouc je zhavy..... Dneska nato kouknu.... Uz zbyvaj jen ty vibrace motoru na volnobeh je to jako by obcas spatne vstriklo naftu. Na kanalu13 mi ukazuje jenom dva valce nevite kde jsou zbyle 4 hodnoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Tvl nezlob se na mě, ale to jsi měl poznat dříve, že Ti přibržďuje kolo nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptile Vloženo 27. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Neslo to poznat a ani me to nenapadlo delal jsem cerpadlo a rozvody koho by napadlo sahat na kola kdyz predtim to bylo ok. Jezdim max 20km a kdyz to nepiskalo a ani se z kola nekourilo tak me to hold proste nenapadlo..... Tak se omlouvam zkusenym mechanikum ale to bribrzduje minimalne kdyby to nezaclo piskat me to ani nenapadne..... A co ty vstriky poradi nekdo v jakem.cca muzou byt stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Na ty vstřiky potřebuju vidět jejich hodnoty. Najdi si kanal 13 a udělej PrtScr a hod to sem. popřípadě ještě to samé udělej u kanálu 004 kvuli synchronizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptile Vloženo 27. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Ok tak udelam brzdy a k veceru sem hodim ten prtscr zatim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptile Vloženo 27. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 (editace) Vstriky uz nic moc ale nejhorsi to taky neni. Tim to asi nebude. Kdy byli delany rozvody ?? Mozna se mi to zda, ale neni ten volnobeh nejakej nizkej ? Editováno: 27. Březen 2017, autor: manoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptile Vloženo 27. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Rozvody dělaný teď cca 500km volnoběh pravě skáče z 690 na 719, hledal jsem kolik má byt standardně otáček na internetu ale nikde jsem nic nenašel žeby těch 700 ot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 V 24. 3. 2017 na 21:44, manoto napsal: napiš hodnoty vstřiku (kanal 13) Tohle nejsou žádný hodnoty vstřiku kdy už se naučíte že timhle se stav trysek neměří!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptile Vloženo 28. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Tak sem tzv na zacatku tak kdo poradi jak priblizne urcit kondici trysek pomoci kabelu??? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptile Vloženo 30. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Nikdo nevi jak nato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Spávnou činnost vstřikovačů lze zjistit jen na skušební stolici Po kabelu lze zjistit jen, že něco není v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptile Vloženo 30. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 tak to by stacilo tak jak zjistim zda je neco v neporadku co se tyce tlaku.....vstriku a vseho kolem ....mate nejake vychozi hodnoty z kterych vychazet....? Dal bych to mechanikovi ale mam tu diagnostiku tak proc se sni nenaucit ze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alonso84301 Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 V 27. 3. 2017 na 21:47, manoto napsal: Vstriky uz nic moc ale nejhorsi to taky neni. Tim to asi nebude. Kdy byli delany rozvody ?? Mozna se mi to zda, ale neni ten volnobeh nejakej nizkej ? tiez mam maly volnobeh ako sa to da vyriešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.