Rumukrad Vloženo 1. Duben 2017 Sdílet Vloženo 1. Duben 2017 (editace) Ahoj,koupil jsem Octavii a mám problém s řazením,někdy se mi stává že nejde vyřadit nebo zařadit(bez ohledu na kvalt co tam zrovna je,jestli jedu nebo stojím),pomůže vždycky pustit spojku a znova sešlápnout.Přes zuby nic nejde,žádný pazvuky u toho nejsou ale je to dacela otravný.Dělá to i studenýho i u teplýho motoru,ale přijde mi,že u zahřátýho častěji.Jedná se o 2.0TDI kod BKD,rok 2006. Předem díky za rady Editováno: 1. Duben 2017, autor: Rumukrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 nech vyměnit olej v převodovce a doufej že to rozdýchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 pokud to takhle pěkně reaguje na opětovné sešlápnutí pedálu, tak to bude ve spojce, pravděpodobně zavzdušnění. Zkus schválně nejdříve třikrát šlápnout a pak řadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumukrad Vloženo 6. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 3x sešlapnu spojku a potom co?Mělo vby jít řadit líp nebo co by se mělo dít?Jsem laik tak promin za blbej dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 (editace) Malo by to pri radení ísť lepšie, hladko. Editováno: 7. Duben 2017, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.