yoli Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Poradte, čo je toto za čudný zvuk vychádzajúci od motora. Robí to pri studenom motore na voľnobeh. Ozýva sa pomaly dvojhmota, alebo niečo iné? Vopred dík. O II FL, 2012, 2.0TDI, 103kW, DSG6, 4x4 octavia-2. apr. 8.11.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 (editace) Ano, bohužel já v tom slyším setrvačník. Projevy načatého setrvačníku jsou patrné právě při studeném motoru. Popř. se ozve při padání zvýšených otáček do volnoběhu ( na místě při neutreálu ) kolik máš najeto km? já měnil po 200.000 km Tady máš odkaz na můj studený zvuk, kdy byl setrvačník ještě před výměnou Editováno: 3. Duben 2017, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoli Vloženo 3. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 198t km. Asi to tak bude, ako vravíš. Zatiaľ je to len zvukový prejav, bez známok vybrácii, ani pri vypnutí motora sa auto nezatrasie. Koľko km mu dávate do bezpečnej výmeny?, čo všetko sa mení pri DSG okrem dvojhmoty? Teraz ma čaká výmena klimakompresora, tak niečo z toho musí počkať a dvojhmota sa iba takto prejavuje už asi 5000km bez zhoršenia prejavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.