Blackrace Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Ahoj potreboval bych poradit kopil jsem si Octavia III 2014 a mam tam bolero , nasel jsem v aute SD kartu na navigaci a nevim jak ji spustit?? zdyz vybiram media a dam SD KARD tak mi to pise zadny multimedialni obsah . ???? Jde s tim neco delta??? diky budu rad za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Ahoj, Bolero neumí navigaci.SD karta asi patří k něčemu jinému. Na Boleru se dá pustit navigace připojením telefonu přes SmartLink (viz. téma SmartLink) nebo adaptérem od Zenecu. http://www.zenec.cz/produkt/navi-multimedia-adapter-skoda-octavia-3-generace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrace Vloženo 9. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 Ahoj no mi se to moc nezdá vrtá mi to v hlavě je tam složka na té se kartě cryptnav mi ten název něco říká ale nevím co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Navigaci umí Amundsen a Columbus.Bolero opravdu ne.Kdyby to umělo,bylo by tam tlačítko Nav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 jj.. SD karta asi bola predtým používaná v aute s navigáciou, ak tam máš takú zložku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 (editace) Leda, že by na té SD kartě byly naskenované obrázky z autoatlasu a k tomu jako zvukové soubory hlas nějaké navigace, tak potom by aj to Bolero mohlo navigovat Editováno: 11. Duben 2017, autor: luban 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrace Vloženo 11. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Jj tak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roris73 Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Ahoj mam podobny problem s Bolerem v Karoqu 2021 a tam tlacitko navigace je. Tak by to tam mohlo jit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.