kefi Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Dobrý den, prosím o radu, každé ráno když nastartuji tak mám 5-10s tvrdý pedál (bez podtlaku). Když na to zapomenu a rozjedu se tak mám hned po ránu problém (bydlím na mírném vršku a musím dávat přednost). Když chvilku nechám auto běžet na volnoběh tak cca 5-10s a už jde pedál dolů. Děkuji za rady. Kefi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 OIII ? Máš jí v záruce ne ? Tak RMA. Jinak jestli nemáš tak nech zkontrolovat podtlakový systém hadičky jestli nejsou někde prodřené nebo prokousané, jinak vyměnil čerpadlo: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0612181f-cerpadlo-podtlakove-de-28509.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kefi Vloženo 14. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 V záruce už není RV 2013, najeto 150t km a jsem druhý majitel. Zkusím prohlédnout hadičky! Děkuji za radu Kefi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Vadná hadice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.