petrák Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 dá se vyměnit přední kryt světel za čirý bez jakéhokoliv faceliftu?jedná se o octavii combi r.v.99 tdi.díky moc za pomoc.jsem tu poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Nedá. Pokud je sklo čiré, pak rozptyl světla dělá parabola. Pokud by si dal čiré sklo na parabolu určenou pro nečiré sklo nic by si neviděl a všechny oslňoval. Pokud chceš čirá světla na Octu před faceliftem máš 2 možnosti. Buď světla z verze Laurin&Klement - blbě se shánějí a jsou drahá nebo to překopat na facelift. Milan123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Tady se podívej na možnosti: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...tlafaselift.htm . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 řešení L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 a nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Taky se zeptam. Mam moznost sehnat vymenou necira svetla za cira svetla z Laurina. Ty jak nejdou moc sehnat. Otazka zni jestli tyhle svetla nejak lip sviti nez ta co tam mam, nebo je to stejny, jen to lip vypada? Doufam ze nesviti hure. Nejake zkusenosti? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 za mě spokojenost být tebou vzal bych je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no jestli by svítily hůře tak nevim proč by je tam soudruzi ze škodovky dávali, no jasně že svítí lépe, je to tak zhruba o 15% a taky daleko lépe vypadají. Pokud máš možnost je mít tak je rozhodně ber a vyměň čirou optiku i vzadu, tahle změna vypadá snad ještě líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no jestli by svítily hůře tak nevim proč by je tam soudruzi ze škodovky dávali, no jasně že svítí lépe, je to tak zhruba o 15% a taky daleko lépe vypadají. Pokud máš možnost je mít tak je rozhodně ber a vyměň čirou optiku i vzadu, tahle změna vypadá snad ještě líp. Tak jo, pujdu do toho.Jeste splasim cire blinkry. Vzadu uz nove mam, viz avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 no jestli by svítily hůře tak nevim proč by je tam soudruzi ze škodovky dávali, no jasně že svítí lépe, je to tak zhruba o 15% a taky daleko lépe vypadají. Pokud máš možnost je mít tak je rozhodně ber a vyměň čirou optiku i vzadu, tahle změna vypadá snad ještě líp. Tak jo, pujdu do toho.Jeste splasim cire blinkry. Vzadu uz nove mam, viz avatar Jedno úskalí to má. Dej si pozor na to, aby nebyly uvnitř moc zaprášené. To pak svítí dost málo. To je moje zkušenost. A neotevřeš je jako stará světla, aby jsi je vyčistil. Plasťáky jsou lepené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 určitě bych měnil, a mám i typ na boční malé blinkry - na www.autodoplnky.cz jsem sehnal tyhle a hned je vyměnil za sériové a vypadají moc hezky .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Jo, ty mam od jara taky, maj jedinou nevyhodu, ze oproti originalu hrozne "lezou" z kastle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 to jo, to je fakt, na kterej jsem taky přišel až po výměně - ale nakonec me vzhled celku - čiré sladěné optiky přesvědčil a taky jsem nikde jiné čiré neviděl, takže už nebrblám a blikám.... Jen ještě časem dám do předních a zadních čirých ty Diademky - nebo možná dozadu ty s chromefektem a dopředu Diademky, to ještě nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.