major-jan Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 (editace) Zdravím, nedávno jsem si povšimnul, že při prudké akceleraci se celé auto chvěje - nejvíc je to vidět asi na telefonu na čelním skle kterej se klepe jak kdyby měl parkinsona. Myslel jsem že je to nevyváženejma kolama ale dával jsem nové zimní (195/65/15) a teď i letní a problém pořád stejný (dokonce na těch letních 225/45/17 je to mnohem intenzivnější). Klepání se projevuje jenom při té akceleraci jinak vůbec. Nevíte kde hledat problém? O1 1.9TDi 81kW. Editováno: 17. Duben 2017, autor: major-jan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B4stard0s Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 slyšel jsem že tohle můžou dělat poloosy, ale počkej až ti k tomu napíše někdo kdo s tym má zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnf Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Taktéž by to mohla dělat reakční vzpěra převodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.