lee76 Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Zdravím chlapi, nemáte někdo návod, jak vyměnit přední světlomet na Superbu II předfacelif rok 2011 ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Oficiálny návod je dať dole nárazník, odpojiť svetlo, ostrekovač svetla a odšrobovať 3ks šrobov čo drží svetlo a svetlo pôjde von. Nikdy som to neskúšal, ale svetlo by malo ísť vybrať von aj len po zdemontovaní pravého krytu zámku kapoty aby si sa dostal na šrob svetla. Ale ako píšem, nie som si istý, či svetlo vybereš von, ale malo by isť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lee76 Vloženo 20. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Před hodinou, prassat napsal: Dík za zaslání návodu můžeš mi ještě poslat i návod na demontáž předního nárazníku ? Děkuji, Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 (editace) Predny naraznik ide lahko. - demontovat dolny kryt motora... - tri dolne nity co drzia ku karoserii pri chladici - spodne srouby vnutorneho blatniku - takisto vysrobuj srouby do polovice vnutorneho blatniku, tak aby si sa mohol dostat k jednemu plastovemu nitu a dvom srobom co drzia k plechom karoserie. - vysrobuj dva sroby pod krytkami vedla hmloviek. - demontuj horne dva kryty pri zamku kapoty...drzia na nitoch - pod nim su dva hlavne srouby - pomaly tahaj naraznik dopredu k sebe - pozor na konektory k dolnym svetlam (hmlovky/denne svietenie) Naraznik mas dole... uz ti tiez dole poslal prassat.. Editováno: 20. Duben 2017, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lee76 Vloženo 20. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Díky chlapi za pomoc. V pátek jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zigi Vloženo 1. Květen 2021 Sdílet Vloženo 1. Květen 2021 Pánové nechci zakládat nové téma, tak se zeptám zde. Povedlo se mi trefit srnu a odneslo to "naštěstí" jen PP světlo a maska. Mám na autě natáčecí bixenony. Budu teď shánět nějaký z druhé ruky po inzerátech a můj dotaz zní, jsou všechny bixenonové světlomety 2008-2013 natáčecí nebo musím hledat přesně nějaký typ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 16. Květen 2021 Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 ano , xenon je len jeden typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.