MPXSUPERB Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 (editace) Zdravím, vedel by mi niekto poradiť, čo mam stlačiť alebo vytiahnuť na zaražkach na elektricky otváracom kufri (zhrdzaveli mi bolzne a nechcem aby sa hrdza pustila aj do kapoty kufru) .... vopred dakujem za nejaky obrazok P.S. v škodovke mi povedali ze to nie je oreginal vzpera a ze nevedia 0 Editováno: 23. Duben 2017, autor: MPXSUPERB rozlozenie obrazkov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 (editace) stiahni si dielensku prirucku.... Editováno: 22. Duben 2017, autor: r_e_n_e 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Demontáž: – Vypnout zapalování a všechny elektrické spotřebiče. – Otevřít víko zavazadlového prostoru, podepřít a zajistit ho. – Rozpojit svorkovnice vřetenového pohonu pod panelem D ⇒ Strana 175 a kabelové vedení - 3 - protáhnout průchodkou. – Nadzvednout šroubovákem jisticí třmen - 4 - a vřetenový pohon - 1 - stáhnout z kulového čepu - 2 - . POZOR! Jistící třmen vždy vysunout jen do první polohy. Nikdy nevytahovat zcela z kulové pánve. Hrozí nebezpečí poranění mechanika a zničení jistícího třmenu! – Kulový čep (27 Nm) - 2 - . Montáž: – Montáž provést opačným postupem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seřizovač Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Otázka pro znalce, když mam elektrické otevírání kufru. Co je potřeba abych mohl využít klasické plynové vzpěry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Ondriska Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 V podstate nič. Stačí kúpiť plynové vzpery a prehodiť to. Teraz som to riešil na Octavke III. Jedny problém je že nefunguje doťahovanie zamku. To by som potreboval zistiť zase ja že či sa to dá nejako cez PC nakodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.