Publikováno Duben 26, 20178 r Ahoj, dnes mi v nejmenovaném AS zprznili montáž středových ofuků. Vůbec to nelícuje, asi se vykašlali na vyndání rádia a nesrovnali to. Tvrdí, že se to u použitých dílů stává. Díl nebyl poškozen. Uměl by to někdo v Praze opravit? Díky za nabídky.
Duben 26, 20178 r v autorizácích jsou hovada ... já tam reklamoval odlupující se chrom na tom ofuku, sice ho vyměnili celý ale shnilí byli to pořádně slícovat. Takže jsem si z aliexpressu objednal za kilo vytahováky na infotainment a dolícoval ten ofuk zatáhnutím dovnitř během asi 5 minut.
Duben 26, 20178 r https://www.aliexpress.com/item/SALE-4-PCS-Car-Radio-Stereo-Removal-Release-Tool-Keys-For-VW-FOR-Audi-FOR-Ford/32704378382.html?spm=2114.13010608.0.0.uUf2dk T10057 - pripravek na demontaz autoradia a navigace
Duben 26, 20178 r Autor Díky, taky o tom uvažuju. Kdyby se ale našel někdo v Praze do konce týdne za mrzký peníz, budu rád.
Duben 27, 20178 r Autor Tak jsem si nakonec poradil sám. Ten chromový rámeček má svoje vlastní packy a ty byly špatně zacvaknuté - mimo zámky. Zacvakl jsem je správně a už to sedí jak prdel na hrnci. Možná se bude někomu hodit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.