beuticek Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Ahoj, dnes mi v nejmenovaném AS zprznili montáž středových ofuků. Vůbec to nelícuje, asi se vykašlali na vyndání rádia a nesrovnali to. Tvrdí, že se to u použitých dílů stává. Díl nebyl poškozen. Uměl by to někdo v Praze opravit? Díky za nabídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 v autorizácích jsou hovada ... já tam reklamoval odlupující se chrom na tom ofuku, sice ho vyměnili celý ale shnilí byli to pořádně slícovat. Takže jsem si z aliexpressu objednal za kilo vytahováky na infotainment a dolícoval ten ofuk zatáhnutím dovnitř během asi 5 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 https://www.aliexpress.com/item/SALE-4-PCS-Car-Radio-Stereo-Removal-Release-Tool-Keys-For-VW-FOR-Audi-FOR-Ford/32704378382.html?spm=2114.13010608.0.0.uUf2dk T10057 - pripravek na demontaz autoradia a navigace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Díky, taky o tom uvažuju. Kdyby se ale našel někdo v Praze do konce týdne za mrzký peníz, budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Zeptej se Rolbare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Taky mě to napadlo. Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Tak jsem si nakonec poradil sám. Ten chromový rámeček má svoje vlastní packy a ty byly špatně zacvaknuté - mimo zámky. Zacvakl jsem je správně a už to sedí jak prdel na hrnci. Možná se bude někomu hodit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.