kahuda Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Zdravím, chtěl bych se zeptat. Potřebuji vyměnit 5. dveře u Favoritu r.94 (koroze), budou pasovat dveře ze staršího modelu? Pokud vím některé měly ty kontakty na mlhovky a couvačky, ale jde mi o mechanické upevnění a rozměry. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 Rozměrově pasovat budou. Kdybys potřeboval, tak jedny vínové s kontakty z r.v. tuším 91 mám.... Jsou v docela slušném stavu....a už se mi tu válejí docela dlouho, tak asi půjdou na šroťák..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2017 Trochu starší téma, pokud ale někdo zná odpověď, tak by mě o také zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 12. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 V 6. 7. 2017 na 22:24, MiraXP napsal: Rozměrově pasovat budou. Kdybys potřeboval, tak jedny vínové s kontakty z r.v. tuším 91 mám.... Jsou v docela slušném stavu....a už se mi tu válejí docela dlouho, tak asi půjdou na šroťák..... No radši bych ty novější, ale kdyby to nebylo daleko, tak bych si pro ně dojel. Poštou by asi poslat nešly... Mohl bys je vyfotit a dát sem nějaké obrázky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 Mám je na chatě, tak jedině až tam pojedu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.