Přejít na obsah

Zvláštní zvuk motoru nad 1000 ot.

lukyntymcz

Doporučené příspěvky

Zdravím vás,

poradíte mi někdo prosím ohledně hučení v interiéru, při zvednutí otáček nad cca 1000/min.

Vše je vypnuté, jako klimatizace, radio atd. Při zařazení na D to děla stejné monotonní zvuk něják se nemění. Auto je zahřáté a navíc to děla ikdyž je studené.

je to zvuk připomínající vysavač.

Dám sem odkaz na YT kde jsem se snažil to natočit a snad to půjde i poznat.

Motorizace: 1.6.TDi / 77kW ,DSG 7  r.v.2014

Prosím o rady. Předem děkuji.

Editováno: , autor: Pawouk
Upraven název tématu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 5/5/2017 na 20:00, skodamaniac napsal:

Jo to by mě možná taky zajímalo, taky jsem si toho všiml (Motorizace: 1.6.TDi / 77kW , manuál.5st.,  r.v.2014). Ale tak nějak jsem to časem začal vypouštět. Snad to někdo vysvětlí :)

Ve dvou autorizovaných servisech mi řekli, že je to normální prej to dělá čerpadlo. Ale mě to přijde trošku nezdravý zvuk. Strýc má tu samou motorizaci co píšete a nezaslechl jsem žádný takový zvuk.

Odkaz ke komentáři

V 5/9/2017 na 17:06, skodamaniac napsal:

Uvidíme, mám to auto chvíli, takže jsem si sepsal pár věcí co chci opravit, na které už bylo dávno vydáno TPI a předám jim to tam včetně tohoto a uvidíme co mi na to řeknou.

Přinám se, že to auto mám také chvíli, ale při koupi jsem to nezpozoroval. Nicméně budu moc rád, když napíšete poznatky z vašeho servisu co Vám řekli. Předem díky.

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...
  • o 3 roky později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...