rowz Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Poslední dobou jsem si všiml mírného hučení. Hledal jsem, co to může být a zvuk vychází ze zadní části pod pravou zadní sedačkou. Myslím si, že je to palivové čerpadlo. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETR F3 Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Mám ten sám pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 To samé pozoruji dokonce na Rapidu 1.2 TSI. Hučí to a reklamaci nechtějí uznat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 U novéhp rapida ûspěšně reklamováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.