Publikováno Květen 12, 20178 r Tak ma napadlo, ze by sme sem mohli davat nejake typy na miesta a lokacie kde sa daju urobit pekne fotky svojich aut (takuto temu som tu zatial nenasiel). Ja konkretne som z BA tak sem pridam nejake typy aj z blizkeho okolia, ktore su podla mna vhodne: - tyrsovo nabrezie (pozadie je hrad, resp. most apolo) - podzemne garaze v nakupnych centrach - pod mostom lafranconi a pod pristavnym mostom - kusok za hranicami nad hainburgom je kopec Braunsberg - vodne dielo cunovo Upraveno Květen 12, 20178 r od hubyk
Květen 12, 20178 r Ja osobne som urobil najlepsie fotky v Nemecku. Takze odporucam Schwangau a okolie
Květen 12, 20178 r Když si někdo fotí pindíka, proč si nevyfotir i auto. Tím samozřejmě nechci znevažovat jedno ani druhé :-)
Listopad 12, 20222 r A já už jsem si podle názvu témy myslel že to bude vlákno kde si budem fotit auta a porovnávat kdo ho má větší. Nicméně co se týká lokací tak podle mě je to skoro jedno. Když je tam hezké auto a dobrý fotograf. A jeste lépe když je u toho auta aj hezká holka, to prej prodává. :D Foceno 2018 - jeste s originál kolama. (Tím nechci říct že bych já byl ten dobrý fotograf ale mě se docela líbí - furt lepší naž si fotit pindíky :P ) Upraveno Listopad 12, 20222 r od Double preklep
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.