Přejít na obsah

přidělání klíčku (nejsou štítky)

luckyluck

Doporučené příspěvky

zdravím, potřebuju z prozřetelnosti před dovolenou přidělat druhý klíček k Faabince. (prostě stejnak je lepší mít dva, že, hi).

Problém je, že nemám te štítek pro přidělání klíče. V origo servisu škoda mi řekli, že mi žádnej takhle nepřidělaj (není to divný?). Ale prej to nějak jde, tak by mě zajímalo jak, kde mi to udělají a cca cenu. Jsem z Prahy. Je to obyč klíč bez dálkového centrálu.

Díky moc, docela to spěchá, docela ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém je, že nemám te štítek pro přidělání klíče. V origo servisu škoda mi řekli, že mi žádnej takhle nepřidělaj (není to divný?).

No tak to je pekna blbost. Ak je to autorizovany Skoda servis tak oni si ten PIN mozu vypytat z fabriky. Sluzba nestoji nic, len zabity cas mechanika, ktory ti samozrejme nauctuje (cca 200kc). Najneskor na druhy den po odoslani ziadosti to maju.

Su iba trosku neochotni lebo nikdy nemozu vediet, ci sa nechystas to auto niekomu slohnut...

Odkaz ke komentáři

Zjištění pinu z MB tak 15 minut, objednání klíčku podle VINu lze, jen se musí taky zavolat do MB, kde se zjistí kód dílu kterej byl na tom štítku, klíč pak přijde nejdéle do 14-ti dnů, nevýhodou zůstává, že tento klíč objednanej ze škodovky stojí 1200,-... B) Levnější je nechat někde v zámečnictví vybrousit novej klíč se správnou generací immo a ten pak jen přikódovat k autu... :ph34r:

Odkaz ke komentáři

kód klíče se dá opravdu zjistis z Mladé Boleslavi podle čísla VIN, ale musíš si být jist, že nemáš měněné zámky, protože přijde původní kód klíče... přesně ten který tam byl z výroby. Pak si už jen stačí klíč objednat a nechat nakódovat... To zjištění kódu klíče řeší přijímací technik....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...