marek7 Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Ahoj všem. Tak nám začalo teplo a mě zase starosti se startováním. Mám Fabii I 1.4 16V 74kW r.v.2000 a pokud stojí delší dobu na sluníčku, tak nestartuje. V zimě, na jaře i podzim bez problémů. Pokud nechám auto někde na parkovišti a pere na něj sluníčko, tak po otočení klíčku nesepne palivové čerpadlo. Pomůže stáhnout okna, nechat cca 5 -10 minut vyvětrat a pak ok. Podle mě nějaký problém v nějakém kontaktu nebo spoji u spínačky. Nesetkal se s tím někdo? Díky za každou radu nebo nasměrování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendy_ Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 (editace) Mam presne fabku jak ty a delalo mi to vloni zacatkem leta uplne to samy. Vetrat sem teda nezkousel, ale po vymene teplotniho cidla to prestalo (meneno v cervenci). Taky sem cekal nejaky kontakt ci spinac cerpadla pri otevreni dveri...zatim vse OK, ale tepla teprve zacinaj tak uvidime Editováno: 22. Květen 2017, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Vloženo 22. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Takže čidlo teploty chladicí kapaliny? Zkusím vyměnit, snad to pomůže. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 No hodně štěstí! Co červená světla ve dveřích svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Vloženo 23. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Ve dveřích červená světla svítí. Čidlo budu měnit ve čtvrtek, mám volno. Ale když jsem viděl ten přístup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Výměna čidla je v pohodě,ale nevím jestli to bude právě tím. Co Vag nepíše nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Vloženo 23. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 VAG mlčí není tam jediná chyba. Kolega mi ještě doporučil známého, je to prý šikovný autolektrikář, zítra mu budu volat. Mám pořád podezření na nějaký blbý spoj u spínačky nebo palubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 To teplotní čidlo někdy blne ikdyž není ve Vagu žádná chyba,ale nevím jestli to bude tvůj případ. V jakém stavu máš kabelový svazek na levém nosníku v mot. prostoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milacek Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 ahoj mam fabii combi 1.4 a v horku take nestartuje muzete mi poradit na diagnostice bez problemu zavada nenalezena.moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.