Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem. Tak nám začalo teplo a mě zase starosti se startováním. Mám Fabii I 1.4 16V 74kW r.v.2000 a pokud stojí delší dobu na sluníčku, tak nestartuje. V zimě, na jaře i podzim bez problémů. Pokud nechám auto někde na parkovišti a pere na něj sluníčko, tak po otočení klíčku nesepne palivové čerpadlo. Pomůže stáhnout okna, nechat cca 5 -10 minut vyvětrat a pak ok. Podle mě nějaký problém v nějakém kontaktu nebo spoji u spínačky. Nesetkal se s tím někdo? Díky za každou radu nebo nasměrování.

Mam presne fabku jak ty a delalo mi to vloni zacatkem leta uplne to samy. Vetrat sem teda nezkousel, ale po vymene teplotniho cidla to prestalo (meneno v cervenci). Taky sem cekal nejaky kontakt ci spinac cerpadla pri otevreni dveri...zatim vse OK, ale tepla teprve zacinaj tak uvidime

Upraveno od Pawouk
Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje!

• Autor

Takže čidlo teploty chladicí kapaliny? Zkusím vyměnit, snad to pomůže. Díky :)

No hodně štěstí! Co červená světla ve dveřích svítí?

• Autor

Ve dveřích červená světla svítí. Čidlo budu měnit ve čtvrtek, mám volno. Ale když jsem viděl ten přístup :o

Výměna čidla je v pohodě,ale nevím jestli to bude právě tím. Co Vag nepíše nic?

• Autor

VAG mlčí :mellow: není tam jediná chyba. Kolega mi ještě doporučil známého, je to prý šikovný autolektrikář, zítra mu budu volat.

Mám pořád podezření na nějaký blbý spoj u spínačky nebo palubky.

To teplotní čidlo někdy blne ikdyž není ve Vagu žádná chyba,ale nevím jestli to bude tvůj případ. V jakém stavu máš kabelový svazek na levém nosníku v mot. prostoru?

• 1 měsíc později...

ahoj mam fabii combi 1.4 a v horku take nestartuje muzete mi poradit na diagnostice bez problemu zavada nenalezena.moc diky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.