Martin.sv Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Mam dotaz. Nechal jsem si vymenit na Skode Octavia 2, sedan (facelift) se zadnim steracem vymenit zadni okno, ktere bylo stiple a navic tam pred tim zatekalo. Po oprave bylo zjisteno, ze tam zateka pod steracem, nespis nebylo dano lepidlo po cele delce. Otazka zni: 1) jak dlouho bude trvat vymena okna a zatvrdnuti lepidla, 2) jaky je stanoven cas (normo hodiny) na vymenu - tzn. Odriznuti okna, ocisteni, nelepeni lepidla s oknem na 5-te dvere a nasledne spasovani. Servis mi rekl, ze to udela na pockani, ale ja nehodlam na to cekat cely den. Vymenu provedlo Skoda servisni centrum Kosmonosy. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Myslim, že to bude obdobný jak u předního skla ne? Tj. podle tmelu, nejrychlejsi je myslim ready za cca. 4 hodiny od nalepeni + neco na pripravu a praci. Btw. s tim dnem bych se smiril - cim vic budes spechat tim vetsi je sance ze udelaj chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 21. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Video-1.MOV Ja pozaduji nahradni vozidlo, ale bylo mi receno,... ze to stihnou jeste ten den!! Klidne at si to tam delaji tyden, ale chci kvalitu a nahradni vozidlo, coz nebudou chtit zapujcit!! Nehodlam tam cekat den, kvuli jejich neschopnosti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 21. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Video.MOV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 23. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Vyndavaji se pri vymene zadniho okna 5-te dvere z auta nebo se to sklo lepi primo v aute?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Vlastní výměna je celkem rychlá - 30 minut? a lze ji dělat na autě. Jenže to pak musí minimálně pár hodin schnout. Zadní okno naštěstí není tak zatíženo kroucením karoserie jako přední - s novým čelním se dá opatrně jezdit po cca 3 - 4 hodinách, ale úplně zatuhlé je to až druhý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 23. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Jde mi o to, aby mi odrezanim strunou neposkodili lak okolo skla. U celniho skla je to totiz standart. A to nezavisle meneno na servisech. Me uz jednou bylo nalepeno, ale chlapcum sjelo na jedne strane dolu, takze bylo krive, ted pro zmenu nedaly po celem obvodu lepidlo:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 proto je lepší měnit skla v "autosklenářeství" než v autorizovaném servisu. Tam s tím nemají tolik zkušeností, i když ona to žádně extra věda není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 23. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Tak veda to je:-) kdyz se jim to nedari. Jen me zajimalo, zda vyndaji 5-te dvere ci nikoliv,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Asi záleží na kvalitě aut. servisu, ale mě měnili prasklé přední a nic nepoškodili a neteče a při výměně pátých dveří u kombi vyřezávali staré a přelepovali na nové dveře a dokonce neponičili ani nalepenou vnitřní fólii na skle. Takže bych všechny autorizáky neházel do stejného pytle :-). A je opravdu lepší počkat delší dobu než to pak přelepovat znovu... S tím zapůjčením náhradního vozidla je to těžký, taky jsem s tím párkrát bojoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 23. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Ber to tak,... ze ti reknou, ze je to na pockani!! A ja se tomu zasmal v koutku duse. Vim, co se dela za chyby v rychlosti... proto jsem rikal, at mi daji na den nahr. vozidlo a to pry ne!! Pry to udelaji na pockani, ale ja tam cekat den nechci!! Je to o lidech!! Predstav si, ze mi tam tajne teklo 2 roky nez jsem to zjistil - pruchodkami, steracem , tak jsem doufal, ze opraveno a ono zase pod oknem, kde je sterac. Chci mit auto v poradku a bez nastipnutych skel a ohnute gumy nahore u okna. To je zpusobeno skladovanim,... jsem zvedavy, co s tim udelaji?? Slunicko ji z poloviny nenarovnalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Mě když okno měnili, tak řekli, že si to tam radši nechají přes noc a ráno si auto můžu vyzvednout. Radši jsem jim ten čas dopřál a vše je ok. Na díl máš záruku 2 roky, na práci 1/2 roku. Občas jsem ji pohrozil stížností a vždycky jsme se nějak dohodli :-), ale jak píšeš, je to o lidech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.