Meggy Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Tak ELIT není a nikdy asi ani nebude maloobchodní prodejce. V každém případě pokud bys něco potřeboval a zároveň chtěl mít jistotu odkud to pochází tak se ozvi a rozumnou cenu vždy vymyslíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Kupoval sem sachs supertouring z mroauto.cz je to shop polsky. U nas v karvine. Mam je rok na aute s snizenyma pruzinama eibach. Sem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 :-) dik, to je přesně co rikam , jak mi kdo zaručí ze třeba elit to nekupuje přes Polsko :-) :-) ale brutální je mlparts.cz tam je za 478,- ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 no pokud ti to myslí tak snad nepotřebuješ záruky ani jedna z velkých firem které jsou v čr nekupuje z polska (vyjímka je InterCars která polská je ano v PL jsou sklady různých výrobců jako např.Bosch, ale pořád je to Bosch a ne kopie 557 837 u ML bych rád viděl, ale rozhodně bych si je nekoupil ono takových firem bylo hodně a poměrně často také končí a otevírají další firmy, dokonce nejmenovaná osoba má u nás čtyři eshopy, má poláky a jebe stát na dph a je neuvěřitelné, že pořád funguje na druhou stranu jednou ho zavřou a otázka zní jestli se to někomu vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Ty z ml bych taky rad viděl a je pravda ze ty 4 e-shopy jsou skoro stejné jen jsou jinak barevné :-) koupit je tam je samozřejmě nesmysl :-) jedině objednat podivat a je možnost je vrátit do 24 dnu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Jeste k velkým firmám znám jednu která prodávala Bilstein normální :-) a jednoho dne začala brát výhodně z Polska a bylo to hned znát :-) na kvalitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_N Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Nemáte někdo zkušenosti s tímto obchodem? http://www.hanza-autodily.cz/tlumic-sada-4ks-bilstein-b4-superb-i-passat-3b/d-70313/ Zdá si mi to nějaké levné, nerad bych aby to byly nějaké napodobeniny a po pár kilometrech bych mohl zas měnit. Za tu cenu bych nakoupil jak tlumiče, tak i ložiska na předek. Poslední dobou mi začal hučet předek, když jedu do zatáčky, tak hučení sílí a připadá mi jako kdyby na kole byla ploška a hučelo to do rytmu otáčení kol. Na levou stranu to dělá víc než na pravou. Když kola srovnám tak to skoro utichne, a přestane být slyšet to frekvenční hučení. Neměl jste někdo podobný problém? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Mám dobrou zkušenost, perfektní komunikace s obchodem a napodobenin bych se zde nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Hanza je cajk. Ono je to vcelku jednoduché, proč ta cena. Některé krámy mají marži 200-300% (jako třeba Kelly) a některé jen 50%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 tak nakupují z Polska tak jako všechny eshopy u nás...musíš si rozmyslet co je pro tebe důležité a co za své peníze chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_N Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Moc díky, tak to zkusím, snad to nějakou dobu vydrží. Ještě jeden dotaz. Mám od výroby sportovní paket - snížený podvozek, jsou tlumiče stejné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 (editace) Ano, tlumiče jsou stejné, máš jen snížené pružiny z výroby -20 mm, mám uplně to samé a tlumiče jsem dával normální origo min rok. Editováno: 15. Květen 2016, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_N Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 porovnával jsem tu cenu, odpovídá mému nákupu od ofiko distributora, teoreticky je ta cena tedy možná čísla tlumičů by měly sedět jinak za tu cenu můžeš mít tlumiče od Kayaby což je určitě lepší volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_N Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Tak tlumiče a ložiska vyměněné, nakonec jsem zvolil Tvé doporučené Kayaby a zatím naprostá spokojenost. Najednou je to úplně jiné auto a to ticho od kol .... A to jsem měl najetou pouze 140 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_N Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Ještě jedna prosba, mohli by jste mi doporučit kam na Praze - východ na kontrolu / seřízení geometrie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Jezdím k Váchalovi, vždy spokojenost. http://www.geometrie-vachal.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_N Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Díky, to mám kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carom Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 (editace) Zdravím, mám dotaz: Kde (kdo) by mi v Praze (ale klidně i někde jinde, není problém přijet) kvalitně zdiagnostikoval přední nápravu? Klidně i uchem, když tomu rozumí Začíná mi tam bouchat, vrzat, prostě už by to s ní chtělo něco dělat. Ramena jsem měnil cca dva roky zpět, ale tohle bych spíš tipoval na tlumiče a ty různý dorazy atd. Editováno: 20. Duben 2017, autor: carom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Vidím, že nidko nereaguje. Já bych doporučil vyměnit vše, co se hýbe, pokud si chceš auto nějaký čas nechat. Tak moc tam toho zase není. Jinak úplně v klidu to můžou být opět ramena. Hodně záleží na značce, způsobu montáže, ale také i na terénu. Přední náprava na S1 je hodně problematická... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapekanka Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Zdravím, chcel by som sa spýtať ohľadom tlmičov pruženia na 2.0 BSS. Tie moje sú už riadne veklepané bývalý majitel to už evidentne neriešil a ked idem po malých nerovnostiach je to dosť počuť. Otázka znie, aké tlmiče na prednú aj zadnú nápravu by ste mi konkrétne odporučily keď by som chcel skôr pohodlné a mäkké odpruženie ... ? Nechcem nič tuhé ani podobné ale niečo mäkké na pohodlnú jazdu. Vopred Ďakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 Konečně někdo rozumný, co nechce snižovat a přitvrzovat ! Každý Ti doporučí to, co si na auto dal Pokud nechceš nějak experimentovat, kup originály. Jedině tak máš naprostou jistotu pohodlnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapekanka Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 Chcem aby to bolo mäkke také aké to má byť a na čo je to robené, ale dať 400€ za original tlmiče mi prijde trochu vela, chcel by som aby to bolo také ako s originálamy .... ale dat tolko penazí za tlmiče mi príde fakt moc... nejake rady? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Tak tam šoupni levné Monroe. Životnost sice horší, ale nějaký čas vydrží. A nebo: Budeš se divit, ale na zadku mého bývalého SUP ONE jsou stále namontovány od 1.10.2015 tlumiče značky Flennor, jeden kus za 363Kč+DPH Jsou kupodivu stále v kondici Důkaz najdeš přibližně uprostřed stránky. Někdy levné věci prostě také fungují. A zrovna tyhle tlumiče jsou měkké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenapuc Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 (editace) Snad píšu do správného tématu, ale plánuji na superbu vyměnit pružiny + tlumiče. Vzhledem k tomu, že "často pospíchám", určitě budu chtít podvozek s tvrdším naladěním. V současnosti mám na autě nějaké vylítané levné stavítko (nejpíš JOM) a to není úplně ideální. Zajímaly by mě názory, zda je rozdíl koupit tvrdší pružiny (např. H&R) v kombinaci s originálními tlumiči, nebo celou "sadu" kde jsou tlumiče na tvrdší pružiny uzpůsobeny. Jezdím na 225/40/18, budu dávat na zkoušku 235/35/19 (předpokládám že to nebude úplně ideální a půjdou zpět 18"). Laciné podvozky typu JOM, TA-Technix, Autostyle a podobně jsem zavrhnul. Naopak třeba stavitelný podvozek od H&R nebo KW za 30k+ už mi připadá jako zbytečně moc vysoká investice. Momentálně se rozhoduji především mezi těmito variantami: Koni / pevné snížení 40mm / 22.000,- Kč ST Suspensions (Weitec) / pevné snížení 35mm / 14.500,- Kč AP Sportfahrwerke / snížení 40mm vpředu, 30mm vzadu / 10.000,- Kč (poslední možnost, v podstatě neberu v úvahu) Ještě zvažuji stavitelné alternativy: ST Suspensions (Weitec) / stavitelné snížení 35-60mm / 22.000,- Kč AP Sportfahrwerke / stavitelné snížení 35-60mm / 17.500,- Kč Podle informací které jsem našel patří Weitec i AP pod KW, je to tak? Máte někdo s těmito značkami zkušenosti? Je kvalitativní rozdíl oproti Koni? Případně jiné doporučení? Ještě jsem našel kolem 20.000 Kč nějaký Black Evolution. Podle obrázků vypadá zpracováním dobře, ale značka ve mě nevzbuzuje důvěru. Editováno: 9. Červen 2017, autor: Kenapuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.