Fajerak Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 Teď vám řeknu k tomu něco já, před 4rokama mi stěrač dělal to samé,dovezl jsem to do servisu(tam to bylo 4 dny) vyměnily ovládání stěrače-motorek a bůh ví co ještě ale problém neodstranily. Teď příjde ta hlavní poenta: když si už nevěděli rady tak ze Škodovky jim řekly že ten problém se dá snadno vyřešit v nastavení v maxidotu. Pak už bylo jen pár kliknutí a PO PROBLÉMU! Teď si každý sám udělejte obrázek - co vše v autorizáku umí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Bližší info k tomu nedali? Např. kde se co nastavuje, pro jaké ročníky... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Ne,ani jsem se o to nějak nezajímal,pro mne bylo důležitější že to už fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel T Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 tento problém mám také. Vždy jen po dešti. V maxidotu s tím nic nezmůžete, tam je jen automatický zadní stěrač, což neřeší tento problém. Řešilo se to u nás na superb clubu a tam se psalo že to dělá motůrek, který si nepamatuje koncovou polohu stěrače. Je pravda, že když prší a já setřu zadním stěračem, tak ten stěrač se nikdy nevrátí do koncové polohy a je vždy tak 10 cm od ní (vidím ho i ve zpětném zrcátku) a když auto dám do garáže a druhý den nastartuji, tak stěrač udělá jeden cyklus a zastaví se už v koncové poloze a pak mám klid vždy do doby než ho opět použiji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.