Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Teď vám řeknu k tomu něco já, před 4rokama mi stěrač dělal to samé,dovezl jsem to do servisu(tam to bylo 4 dny) vyměnily ovládání stěrače-motorek a bůh ví co ještě ale problém neodstranily. Teď příjde ta hlavní poenta: když si už nevěděli rady tak ze Škodovky jim řekly že ten problém se dá snadno vyřešit v nastavení v maxidotu. Pak už bylo jen pár kliknutí a PO PROBLÉMU!   Teď si každý sám udělejte obrázek - co vše v autorizáku umí!!!

Bližší info k tomu nedali? Např. kde se co nastavuje, pro jaké ročníky... ?

Ne,ani jsem se o to nějak nezajímal,pro mne bylo důležitější že to už fungovalo.

• 1 měsíc později...

tento problém mám také. Vždy jen po dešti. V maxidotu s tím nic nezmůžete, tam je jen automatický zadní stěrač, což neřeší tento problém. Řešilo se to u nás na superb clubu a tam se psalo že to dělá motůrek, který si nepamatuje koncovou polohu stěrače. Je pravda, že když prší a já setřu zadním stěračem, tak ten stěrač se nikdy nevrátí do koncové polohy a je vždy tak 10 cm od ní (vidím ho i ve zpětném zrcátku) a když auto dám do garáže a druhý den nastartuji, tak stěrač udělá jeden cyklus a zastaví se už v koncové poloze a pak mám klid vždy do doby než ho opět použiji.   

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.