Venstr Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Ahoj, prosím o radu co je vše potřeba k dodělání předních parkovacích senzorů. Sup je vyroben v roce 2009. Rádio Bolero. Až vše seženu, provádí zde někdo montáž + zapojení, aby vše fungovalo a ukazovalo na rádiu. Předem děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 obrať se na uživatele @ferda25 ten ti určitě poradí a pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 poriešil si tie predne senzory ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weixiao Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 Ahojte, chcel by som nadviazať na tento príspevok .. Mám na SII 12/2010 od výroby zadné parkovacie senzory, aj na display Amundsenu RNS310. Chcem si dokúpiť upgrade sadu na predok. Jediné čo mi zatiaľ nie je jasné, či potrebujem objednať podľa aktuálnej RJ zadných senzorov, aby mi po jej výmene správne fungovali aj aktuálne zadné .. alebo si mám dať pozor na niečo, kvôli inej výbave.. Ďakujem za cennú radu. Nerád by som to celé natiahol a zistil, že som kúpil hlúposť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Čau, jak si pořešil ty přední senzory??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.