siscox Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 Caute, nespozoroval niekto u svojho rapida taky zvlastny jav, ze napr. ak mate pocas jazdy stiahnute okno pri sebe tak krizom, presne na pravej strane zadne okno susti? Pripada mi to akokeby sa vhanany vzduch tlacil von niekde pri okne a potom to otrasne susti. Po naslednom malickom pootvoreni okna vzadu to prestane. Robi to aj opacne pri stiahnutom okne spolujazdca a lavom zadnom okne cize presne zase krizom. Prejavuje sa to pri rychlostiach mimo mesta, ale kludne aj v meste ak fuka silnejsi vietor. Ma niekto podobny problem ??? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 budeš to muset nahrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 18. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 (editace) Zvuk je podobny tomu ked ti prudi dovnutra vietor pri velkej rychlosti a tlaci sa von pri okne, logicke by bolo ak je zadne okno trosku stiahnute a pocujes ako ti unika, lenze zadne okno je vytiahnute na doraz a aj tak to susti. Rypicong, ty si sa s takymto nestretol ? Ak nahodou pojdes mimo mesta, nevyskusall by si to ? V servise sme skusali tiez rapid liftback a na tom to tiez robilo. Nemyslim si ze je to normalne, pretoze na fabii 2 som takyto jav nespozoroval a to neraz som cestoval so stiahnutym oknom. Editováno: 18. Červen 2017, autor: siscox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 Volume na radiu doprava :-D vy v aute nepislouchate radio a nesoustredite se na cestu a poslouchate zvuky auta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 Ja mám pocit, že všetci sťažovatelia mali predtým Mercedesy najvyšej triedy, alebo BMW, AUDi, TESLY...a teraz prešli na takéto škodovácke sračky..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 před 6 hodinami, siscox napsal: Zvuk je podobny tomu ked ti prudi dovnutra vietor pri velkej rychlosti a tlaci sa von pri okne, logicke by bolo ak je zadne okno trosku stiahnute a pocujes ako ti unika, lenze zadne okno je vytiahnute na doraz a aj tak to susti. Rypicong, ty si sa s takymto nestretol ? Ak nahodou pojdes mimo mesta, nevyskusall by si to ? V servise sme skusali tiez rapid liftback a na tom to tiez robilo. Nemyslim si ze je to normalne, pretoze na fabii 2 som takyto jav nespozoroval a to neraz som cestoval so stiahnutym oknom. nikdy jsem to nezažil - já okna moc nestahuju, od toho mám klimatizaci, ale zítra vyzkouším a dím vědět. Kolik km/h mám jet ? A okno u řidiče mám mít stáhnuté úplně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 18. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 Diky ripycong. Staci ak pojdes 80km/h a netreba mat uplne stiahnute okno. Akonahle pojdes tou rychlost tak sa prosim ta sustred na sustanie praveho zadneho okna, jak keby sa vzduch tlacil von cez vytiahnute okno. Potom daj vediet. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 18. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 A ostatnym tu odkazujem ze som nemal pred tym ziadne luxus auto, ale fabia 2ku a toto tam nerobilo, ba do konca ani na manzelkinom 18 rocnom fiat punte to nerobi. Takze potom kde je kvalita za 14500€ ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 to s kvalitou nemá nic společného, možná by jsi se divil, jaký kravál dělají luxusní auta ve větší rychlosti se staženýma okénkama. On dnešní design - co se týče aerodynamiky, není moc stavěný na to mít otevřená okna. A sedany na to trpí ještě víc. Třeba u první Fabie v sedanu bylo nemyslitelný mít stažený zadní okénka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 19. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Preco co robila fabia sedan so stiahnutym oknom? Ripycong potom to prosim ta vyskusaj ak budes mat prilezitost. Som velmi zvedavy ci je to vlastnost rapidky alebo nejaka vyrobna chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 (editace) Možno OT : Skús odmontovať prút antény a vyskúšaj zvuky. Editováno: 19. Červen 2017, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 před 6 hodinami, siscox napsal: Preco co robila fabia sedan so stiahnutym oknom? Ripycong potom to prosim ta vyskusaj ak budes mat prilezitost. Som velmi zvedavy ci je to vlastnost rapidky alebo nejaka vyrobna chyba. vyzkoušeno a nic neslyším, lépe řečeno ani to nejde slyšet, už takhle je krával od okénka spolujezdce. Fabia Sedan vydávala takový intenzivní větrný bouchání, jak vzduch narazil o zadní plato... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 19. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Rypicong a mal si stiahnute iba okno u vodica? Vsetky ostatne musia byt vytiahnute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 sorry, napsal jsem to blbě, samozřejmě že už takhle je kravál od okénka řidiče, né spolujezdce tak pro pořádek, měl jsem stáhnuté pouze řidičovo okénko máš spaceback nebo liftback ? já liftback... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 19. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Ja mam tiez liftback, no samozrejme bordel to robi uz aj od okienka vodica, ale napr. som mal iba na 3/4-ky stiahnute okno u seba a vzadu na pravo mi to sem tam zasustalo. Rypicong, ak ta nahodou este mozem trosku poprosit na jeden taky test, ze by si si iba stiahol troska okno u spolujazdca a malo by to zasustat presne na tvojej lavej strane zadne okno. Samozrejme iba ak budes mat cestu mimo mesta. Diky, potom napis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 OK, zítra jedu ráno delší cestu, tak si s tím ještě pohraju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 tak nic, žádný šustění od jiných oken není slyšet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 20. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Tak nic, potom tomuto uz nechapem. Aj tak, dakujem ti pekne rypicong. Vobec neviem ako to teraz budem riesit, v servise sme skusali tiez rapid liftback, tiez to tam sustalo, naschval som sedel vzadu, aby som sa o tom presvedcil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Tak jsem to taky vyzkousel a musim rict ze opravdu kdyz pootevru ridicovo okno tak u spolujezdce vzadu je slyset ze se tam tlaci vzud pres tesneni. Pri otevreni u spolujezdce to slyset neni. Ale je to slyset jen kdyz je radio vypnute nebo hodne potichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 21. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Jaaaj ani nehovorte, je to jednoznacne chyba vyroby skody. Zase setrenie materialom a takto to dopada pre nas zakaznikov, opat sa skodovka spolieha na to ze si to vacsina ludi ani nevsimne. Ano pri radiu to nepocut, ale si myslim ze toto trapne ako vyriesili toto tesnenie. A ked som to reklamoval tak sa len pozerali na mna ze co od nich chcem. Samozrejme reklamaciu neuznali pretoze stav zodpoveda seriovej vyrobe. Inac dakujem di cudlr ze si sa na to pozrel, aspon uz viem je to tak naprd spravene ako mnoho veci na ripdke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Hele já si myslím, že je to prostě tím, že přetlak jde klapkou v zadním pravém podběhu a vzduch jde právě skrz panel C sloupku. Podle mě to nejde skrz těsnění okna. Například když jsme jeli na dovolenou s úplně plným kufrem a klimou pořád naplno, synátor hlásil šustění na hraně tapecu C sloupku. Dnes větrák tolik nejel a byl klid. Ale myslím, že stejné to bylo i u OCTI. Je to holt dané i tvarem karoserie a vzdáleností odsávací klapky od škvíry v tapecech, kudy vzduch proudí z kabiny. Hatchbacky mají celkově jinou aerodynamiku, proto to Punťa ani FIII to nedělaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 21. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 To sustanie pri c stlpiku pri ventilatore(s vytiahnutymi oknami) aj ja potvrdzujem, v servise skusali nastavit tesnenie, no moc sa im to nepodarilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 22. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2017 Ahoj..prepac ale nepochopil som tvoj zamer..jazdit so stiahnutym okienkom a pocuvat sustanie u zadneho okna?? Ja som myslel ze ked uz chce niekto jazdit s otvorenym oknom tak preto, ze potrebuje robit kraval s novym stereom, inak to otvorene okno v dobe auto klimy nechapem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Ne ze bych to chtel nejak obhajovat, ale treba klimatizace nedela dobre psum. A jelikoz jednohi vozim vzadu na sedacce tak si radsi stahnu okno. Kdyz teda nejedem po dalnici aby jsem se psem neohluchnul ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 23. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Ak sa prevazam v meste a nie je az tak teplo tak snad nebudem pustat klimu. A tu sa jedna podstatu ze ako mozu tak vyrobit auto v dnesnej dobe ze nie su kvalitne tie tesnenia pri oknach??? Sa mi zda cele auto akokeby to bol len nejaky prototyp. Alebo skodovka ma v riti staznosti ludi (ak sa vobec niekto stazuje). LeMo: A inac to susti troska aj pri rychlych otackach spustenej klimy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.