Dogran Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Zdravím, mám pojistkovou odbočku na nožové pojistky. Původní pojistka se dá do této odbočky, odbočka samotná má vlastní zdířky pro samostatné jištění. Jenže ty samostatné zdířky nevypadají, že by byly ochotny pojmout nožovou pojistku. Tušíte někdo, co to je za konektor? Nechce se mi dash board kameru nechat připojenou napřímo bez pojistky... https://www.autoprofi.cz/elektromaterial/pojistky/pouzdra-ostatni/pojistkove-pouzdro-s-odbockou-2-442971-detail Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dogran Vloženo 19. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Horní řada je pro nožovou pojistku, spodní je pro odbočku. Trochu to vypadá na Fast-On, ale moc místa tam není. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Normálně se tam pojistka vejde, akorát jsem musel trochu opilovat hrany, aby šel adapter zasunout místo pojistky. Ovšem cena z tvého odkazu je brutální, když si je objednáš na ebay, tak za jednu dáš cca 30,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dogran Vloženo 19. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 ok, mně tam nožová zasunout nešla, tak to trochu přiohnu a zaberu. P. S. Nechtěl jsem čekat měsíc.... Za pohodlí se holt platí. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.