termosh Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Ahoj, řeším na Octavii III externí ovládání centrálu pomocí GPRS autoalarmu (možnost odemknout/zamknout auto vzdáleně). Na dveřní jednotce ukostřením fialového vodiče zamknu, ukostřením přes 180 ohmů odemknu. To je vše OK. Problém nastává po zamknutí: Jednotka cca po 35s "usne" a v tu chvíli ji nedokážu probudit jinak, než originál DO nebo zapnutím zapalování (opět pouze originálním klíčkem). Nemáte někdo nějaký "fígl", jak jednotku probudit, resp. neví někdo co a kam bych musel pustit do zámku, aby se mi odemkl? Stačí zámek řidiče Díky za info, Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Nevím jak u O3 ale u O2 s BCM jednotkou je třeba aktivovat položku Thatcham inactive, Byte 6 Bit 2. Pak jednotka neusne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
termosh Vloženo 22. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 No v loupežníkování nejsem moc zběhlej, ale abych se dostal k tý komfortce, musim nejdřív otevřít dveře, shodit tapec a pak se vrtat v zapojení, abych mohl odemknout zámky, když už jsem dávno v autě. To mi příliš loupežnicky praktický nepřijde Leda, že by ta komfortka uměla ještě odblokovat imobilizér, což předpokládám nedělá :-P Díky za tip s vypnutím usínání, nemáš zkušenost, jak moc to ovlivní klidovou spotřebu auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Delal jsem x magicku a bez potizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.