Romejn Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 Ahoj,potřeboval bych malou radu,mám motor 2,5 120kw a občas mi ten motor zakuckal že to trhlo celým autem tak jsem si říkal že to asi bude vstřik a ted mi to začlo při 1500 otáčkách škubat ale jen při těch 1500 otáčkách,napadlo mě jestli to může dělat pédál plynu.Říkal jsem si že se rači zeptám předem než budu něco podnikat.Dělá to když stojím na místě a pomalinku přidávám plyn a dostanu se na otáčky 1500-1600 tak to začne škubat a trochu to i kouří co jsem viděl v garáži jinak jak se přehoupne na višší otáčky tak jde plynule motor i na volnoběch de normálně. Děkuji moc předem za nějakou radu proč to škube vtěch 1500 otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 2. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Nikdo nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 Zdar, základ je udělat diagnostiku motoru. Může to být čímkoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 21. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 To bylo hned první co jsme udělal napojil na diagnostiku a bohužel žádná chyba nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 5. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 Tak dnes se mi to začlo projevovat více jak to začlo cukat rosvítila se kontrolka esp a přestalo to táhnout,a pak se mi rosvítil i žlutej motor a napsalo to emise do dílny.Tak jsem to napíchl diag. a našlo to chybu 00550 něco se vstřikem začátek vstřiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek120 Vloženo 6. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 Myslíš regulační otevírací ventil vstřikování? Tuhle hlášku jsem měl taky a bylo to vadným čerpadlem. Nevím přesně co konkrétně bylo špatný, dneska si snad asi po měsíci pro auto jedu, tak pak dám vědět, co všechno bylo špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 6. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 jo jo přesně tohle takže mě čeká asi výměna čerpadla no super.Tak pak dej vědět jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 (editace) Nemusí to být hned čerpadlo. Zkontrolovat nejdříve správné nastavení rozvodů, a hlavně řemenu čerpadla. Mohla se jen třeba povolit napínací kladka A jelikož je VP44 poháněno levou vačkovou řemenicí (vidno z obrázku), tak je nutno zkontrolat řádně kopeltní nastavení rozvodů Do opravy v žádném případě nejezdit Editováno: 6. Srpen 2017, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 6. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 Rozvody se dělali minulé rok na jaře,takže by to mělo byt cajk ale jak řikáš zkontrolovat určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek120 Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 No tak nakonec mám "vyběhaný" čerpadlo. Mechanik zkusil vyměnit vnitřnosti toho čerpadla, ale stále nedrží nastavený hodnoty, takže shání jiný čerpadlo a rovnou se zrepasujou vstřiky. Tak snad na tom budeš lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 14. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 Ty bláho,tak mě to čeká taky na středu jsem obědnanej na servis.Tak jsem zvědavé co najdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek120 Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Třeba budeš mít štěstí, já už to čerpadlo mám skoro před smrtí. Odhadem má prej najeto tak půl milionu (auto má 300 000) a k tomu ještě asi leželo nějakou dobu na vrakáči, protože tam prej bylo někde něco přirezlý. Předchozí majitel si s tim asi moc hlavu nelámal no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 15. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Tak já jsem ho dnes odvezl do servisu tady kde bydlím a kde mi dělali rozvody a celej motor když se mi to potkalo a funguje to dobře opravili to na jedničku a dnes jsem se dozvěděl že nemá plnohodnotnou diagnostiku a že tam nemá ten TDI graf,tak to je servis úplně na hovno v dnešní době se bez diagnostiky neobejdeš,takže tam nic nevyřeší tak už hledám nebliší škoda servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek120 Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Tak ona ta diagnostika neni úplně levná..pokud se bavíme o KTS od Bosche...jenom ta malá krabička stojí 60 000...co potom ta velká stojanová, co umí i měřit emise...Na druhou stranu je fakt, že v tomhle případě se bez pořádný diagnostiky asi neobejdeš...Ve škodovce bych se bál, že řeknou, že je to rozbitý a že ti daj nový za 40 000 ..aspoň takový mám zkušenosti...hlavně nic neopravovat, hezky tam dát nový díly minimálně za dvojnásobnou cenu než na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 (editace) Chlapci vy tleskejte nohama zato že se to prostě stalo a máte ceny dilů z toho užasnýho netu plnýho z 90% polskejch hoven... za nákupy na který vy smrtelníci jste se nikdy jaktěživ dostat nemohli a doted by jste platili ty rakety na smrtelníka a chrochtali by jste blahem....to si uvedomte. Editováno: 19. Srpen 2017, autor: Satas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek120 Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Takže bychom vlastně meli bejt rádi, že nám odešly čerpadla nebo jako co tím pan nesmrtelnej polobůh chtěl říci? nikdo si na cenu opravy nestěžuje...s tim netem to byla samozřejmě nadsázka..jen jsem naznačoval, že se škodovkou jsou někdy špatný kšefty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Nikdo nikomu určitě nepřeje smrt čerpadla to v žadném případě pač je to finanční sračka bez vyjímky kterou nikdo nechce...jen mi možná blbě přišlo že kolikrát se tu najde jedinec který brumlá jak i vše z toho netu je drahé...nic ve zlém.No a jinak díky za kompliment.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 22. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Tak zitra jedu do servisu škoda na kompletní dignostiku tak koněčně se dozvím čím to je,teda jestli to zjistí ale snad joo,tak pak dám info jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 V 22. 8. 2017 na 17:45, Romejn napsal: Tak zitra jedu do servisu škoda na kompletní dignostiku tak koněčně se dozvím čím to je,teda jestli to zjistí ale snad joo,tak pak dám info jak jsem dopadl. No na rovinu jestli jedeš do autorizáku tak tam specielně tenhle motor ve většině případu videli max tak pri výměne oleje...ale třeba se jim zadaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 26. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2017 No on to je skoro autorizák a přišli na to že to patrně dělá vstřikovací tryska ale neví přesně která takže pujdou všechny ven ha ha...ale já si myslím že by to mělo jít zjistit která to dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 9. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 Tak auto po 2 měsících opraveno,začali tryskami vstřikovací a nic tak čerpadlo ven a na repas a tam se zjistilo že je prasklá nějaká membrána.Zatím ho mám doma den ještě jsem to ani pořádně neprojel ale po cestě ze servisu to jelo dobře tak uvidíme časem,mám na to záruku tak jsem zvědavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.