Neonik Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 (editace) Tak jsem byl včera na "zábavě".... A když jsem došel k autu, tak jsem se nestačil divit. Minulý rok mi ukradli emblém Audi z kufru A4 (Maďarsko), ale že mají lidi tu potřebu i tady, jsem opravdu netušil. Přitom by si člověk řek, docela obyčejná Oktávka.. Máte s něčím podobným zkušenosti? Jak to řešíte? Jinak, našel jsem nejlevnější tady, je to správný díl? Bude mi to pasovat? Co s tím zadním znakem? Moc se mi to nechce páčit, ale nevím, jestli tam ten stříbrný rámeček půjde jen tak nacvaknout... Editováno: 25. Červen 2017, autor: Neonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 (editace) Znaky jsou lepený oboustrankou. Tzn. postup jako u OII, tj. nahřát a odlepit. Viz nebo Znak je ve předu a v zadu stejný - aktuálně 3V0853621A nebo 3V0853621A FOD. Ten co jsi našel ty končil ve výrobě 07/2014 Editováno: 25. Červen 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 25. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Jo, tak to mám asi správný. Auto mám 10/2013 (nebo nějak tak). Takže by to mělo být OK ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Jo, máš. Btw. snažsí bude vyměnit i ten zadní než rozebírat a skládat - stejně je (asi) budeš kupovat oba. Koukám, že ti prasata podrápali i lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 25. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Je to spis jen odlesk. Vzadu uplne OK (Emblem vymenim urcite cely). Vepredu je to kolem takovyma mikro (asi jak se opirali) + jedna vetsi od paceni + ryha jako prase pod znakem. Tu asi zamaznu tim dvouslozkovym original. Uz jsem se s tim psychicky smiril :-). Jsou horsi veci, jsem rad, ze mi to nekdo neobjel klicem (a taky je zajimavy ze emblemy L&K zustaly oba). Mam podezření na to, ze se nekomu nelibilo ze jsem zaparkoval na "jejich" miste pred barakem.. Za rok si tam zajedu na číhanou s octou od manželky vylepsim te **** cifernik :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.