TicTac Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Může sem, prosím, někdo moudrý napsat, která řadicka pasuje na kterou motorizaci? Příklad: Z 1.8T pasuje na 2.0? Z 2.0 pasuje na TDI? Pokud je to někde jinde, tak sem vložte link a "lock neskor delete" Diky. TT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ...všechny, které jsi vyjmenoval,. by měly pasovat stejně. Liší se akorát 1.9Sdi, 1.6 a snad 1.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Chci si vyměnit řadičku na O I r.v. 2001 2.0. Četl jsem tady, že tam pasuje z Fabie RS. Nevíte někdo, pod jakým číslem se vyrábí nebo pod jakým se vede? Bez toho čísla mi to můj zdroj nedokáže sehnat. To číslo má být zevnitř pytle. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Nikdo? Nevíte aspoň, kde to zjistím? Kromě servisu, tam se teď nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 (editace) Chci si vyměnit řadičku na O I r.v. 2001 2.0. Četl jsem tady, že tam pasuje z Fabie RS. Nevíte někdo, pod jakým číslem se vyrábí nebo pod jakým se vede? Bez toho čísla mi to můj zdroj nedokáže sehnat. To číslo má být zevnitř pytle. Díky On bylo více Fábií RS? Navíc, ty máš 6-ti kvalt? Já jen, že Fabie RS se dělala se 6-ti stupňovou převodovkou, potažmo řadičkou. O tom, že ti tam nepůjde rámeček, asi nemá smysl mluvit. Jo, pokud se nedostaneš do servisu, povětšinou už v těchto provozovnách mívají telefony... Editováno: 20. Říjen 2006, autor: aka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 něco jsem pochytil, že moje 1.6 55kW má nějakou jinou řadičku něž ostatní, zanmená to, že pokud chci na moji 1.6 dát řadičku z RS( 1.8T...), tak ji tam nedám kvůli průměru tyčky nebo je to obráceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 něco jsem pochytil, že moje 1.6 55kW má nějakou jinou řadičku něž ostatní, zanmená to, že pokud chci na moji 1.6 dát řadičku z RS( 1.8T...), tak ji tam nedám kvůli průměru tyčky nebo je to obráceně 1,6 55 a 74 a SDi maj tlusty klacky, zatimco "novejsi" zbytek je ma tenky. Nevim, jak 1,4. Uz se tu o tom dost psalo, zkus neco dohledat. Odvrtani, atd. Ja to vyresil koupenim kozeny na tlustej klacek, ktera uz lezi asi 3/4 roku na skrini se zbytkem palubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Chci si vyměnit řadičku na O I r.v. 2001 2.0. Četl jsem tady, že tam pasuje z Fabie RS. Nevíte někdo, pod jakým číslem se vyrábí nebo pod jakým se vede? Bez toho čísla mi to můj zdroj nedokáže sehnat. To číslo má být zevnitř pytle. Díky On bylo více Fábií RS? Navíc, ty máš 6-ti kvalt? Já jen, že Fabie RS se dělala se 6-ti stupňovou převodovkou, potažmo řadičkou. O tom, že ti tam nepůjde rámeček, asi nemá smysl mluvit. Jo, pokud se nedostaneš do servisu, povětšinou už v těchto provozovnách mívají telefony... Aka, Aka, je snad jasné, že rámeček je jiný. Z fábiáckýho rámečku vytaháš sponky a vyměníš rámeček. Jednoduché i pro méně zručné ruce. A volat do servisu, aby mi zjistili číslo nějakého dílu? Nevím, s jakou ochotou bych se setkal, kdyby to měli vyřizovat po telefonu. A známý, co tam dělá, marodí. Jen jsem se ptal, jestli to někdo neví. Protože mě tlačí čas, neboť můj zdroj během několika dnů asi vyschne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 (editace) ...A volat do servisu, aby mi zjistili číslo nějakého dílu? Nevím, s jakou ochotou bych se setkal, kdyby to měli vyřizovat po telefonu. A známý, co tam dělá, marodí. Jen jsem se ptal, jestli to někdo neví. Protože mě tlačí čas, neboť můj zdroj během několika dnů asi vyschne Nevím jak ty, ale já jsem nikdy po telefonu neměl nikdy problém a to pravidelně volávám do třech servisů škoda. I když jsem potřeboval "zjistit" blbosti v hodnotě pár korun, nikdy žádný problém, vždy ochotně vyhledali a poradili (jednou, s PINy ke svorkovnici špatně, ale to s ochotou nesouvisí). A děkuji za radu s vytaháním sponek a výměnou rámečku . Mně osobně přijde výměna rámečku, plaketky řadičky a dalších věcí jako ojeb, ale pokud ji můžeš mít za velmi dobrou cenu, tak proč ne... Editováno: 20. Říjen 2006, autor: aka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 ...A volat do servisu, aby mi zjistili číslo nějakého dílu? Nevím, s jakou ochotou bych se setkal, kdyby to měli vyřizovat po telefonu. A známý, co tam dělá, marodí. Jen jsem se ptal, jestli to někdo neví. Protože mě tlačí čas, neboť můj zdroj během několika dnů asi vyschne Nevím jak ty, ale já jsem nikdy po telefonu neměl nikdy problém a to pravidelně volávám do třech servisů škoda. I když jsem potřeboval "zjistit" blbosti v hodnotě pár korun, nikdy žádný problém, vždy ochotně vyhledali a poradili (jednou, s PINy ke svorkovnici špatně, ale to s ochotou nesouvisí). A děkuji za radu s vytaháním sponek a výměnou rámečku . Mně osobně přijde výměna rámečku, plaketky řadičky a dalších věcí jako ojeb, ale pokud ji můžeš mít za velmi dobrou cenu, tak proč ne... Je za cenu, která se neodmítá. Neboli - ZADÁÁÁČO Hledal jsem tady mail na jednoho kluka, o kterém jsem tady dříve četl, že posílá kompletní a moooc hezký řadičky (kůže) asi za 400,- peněz. Nikde to tady nemůžu najít. Psal tady někdo, že od něj bral. Je to prý spolehlivý kluk. Dejte mi sem plííííís odkaz na něj nebo tu stránku, kde to tady je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 ...A volat do servisu, aby mi zjistili číslo nějakého dílu? Nevím, s jakou ochotou bych se setkal, kdyby to měli vyřizovat po telefonu. A známý, co tam dělá, marodí. Jen jsem se ptal, jestli to někdo neví. Protože mě tlačí čas, neboť můj zdroj během několika dnů asi vyschne Nevím jak ty, ale já jsem nikdy po telefonu neměl nikdy problém a to pravidelně volávám do třech servisů škoda. I když jsem potřeboval "zjistit" blbosti v hodnotě pár korun, nikdy žádný problém, vždy ochotně vyhledali a poradili (jednou, s PINy ke svorkovnici špatně, ale to s ochotou nesouvisí). A děkuji za radu s vytaháním sponek a výměnou rámečku . Mně osobně přijde výměna rámečku, plaketky řadičky a dalších věcí jako ojeb, ale pokud ji můžeš mít za velmi dobrou cenu, tak proč ne... Je za cenu, která se neodmítá. Neboli - ZADÁÁÁČO Hledal jsem tady mail na jednoho kluka, o kterém jsem tady dříve četl, že posílá kompletní a moooc hezký řadičky (kůže) asi za 400,- peněz. Nikde to tady nemůžu najít. Psal tady někdo, že od něj bral. Je to prý spolehlivý kluk. Dejte mi sem plííííís odkaz na něj nebo tu stránku, kde to tady je. Beru zpět, už jsem to našel. Tady je ten mail, kdyby měl někdo zájem : Certik.78@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Dneska jsem ve své oktěI dával řadičku z Fabie chrom plaketka. Postupoval dle návodů z netu. Ovšem narazil jsem na malý problém, o kterém se nikde nepsalo nebo jsem nečetl. Onen rámeček v oktě má větší průměr, než ve fabce a tak jsem nemohl na něj nasadit tu koženku od řadičky. Tak jsem to flexou ubrousil na ráměčku a teď to pasuje naprosto přesně a ani jsem tu koženku nemusel lepit. Takže asi tak. Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Jak psal Berry,ohledně řadičky s Certik.78@seznam.cz mám dobrou zkušenost jinak 1.4 mají slabý klacek (11mm) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 jinak toto od čertíka _adi_ka1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 jedno foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Zdar, chci se zeptat jak mam sundat rukojet radici paky? mam octu 1.6 55kw r.v.97. Mel jsem pretazenou manzetu pres radicku a koukal jsem jak na to ,ale nic me nenapadlo. Je tam nejaka spona ktera to asi svira aby to slo sundat,ale nevim to presne tak jsem to radsi nerozebiral abych neco nez.... . V chytry knize pisou silou sundat ,ale to se mi nezda protoze jsem to zkousel a ani se to nehlo. Chci si tam dat kryt konzole z RS+kozenou manzetu a radicku z RS. Snad to tam pujde. Budu muset udelat nejake upravi ale uz to mam vykoumane. Jen nevim jak sundat tu radicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Zdar, chci se zeptat jak mam sundat rukojet radici paky? mam octu 1.6 55kw r.v.97. Mel jsem pretazenou manzetu pres radicku a koukal jsem jak na to ,ale nic me nenapadlo. Je tam nejaka spona ktera to asi svira aby to slo sundat,ale nevim to presne tak jsem to radsi nerozebiral abych neco nez.... . V chytry knize pisou silou sundat ,ale to se mi nezda protoze jsem to zkousel a ani se to nehlo. Chci si tam dat kryt konzole z RS+kozenou manzetu a radicku z RS. Snad to tam pujde. Budu muset udelat nejake upravi ale uz to mam vykoumane. Jen nevim jak sundat tu radicku. Musíš "rozepnout" tu kovovou sponu. Ale počítej s tím, že ta spona je jen na jedno použití... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 tak tak i ja mam s certikem dobre zkusenosti, mam od nej RS radicku, novou a super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 1)Jo jo s tim pocitam muzu tu sponu potom nahradit treba motexou na hodice, nebo se da sehnat takova origo. 2) Az tu sponu sundam tak tu radicku s manzetou normalne sundam? 3) nemate nekdo zkusenost jesli ta RS radicka jde na ten starej "klacek"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 1)Jo jo s tim pocitam muzu tu sponu potom nahradit treba motexou na hodice, nebo se da sehnat takova origo. 2) Az tu sponu sundam tak tu radicku s manzetou normalne sundam? 3) nemate nekdo zkusenost jesli ta RS radicka jde na ten starej "klacek"? No, já jsem do místa, kde je ta spona secvaklá vrazil šroubovák a roztáhl jsem ji. Poté, co povolíš tu sponu, tak řadička jde v pohodě vysunout. Teď nevím, co myslíš tou motexou, ale jestli je to ta stahovací kovová spona na "šroub", tak tam bych se bál, že se o to pytel řadičky časem odrbe a rozpárá. Ta origo spona by měla být v servise sehnatelná pod číslem 1U0711687. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 1)Jo jo s tim pocitam muzu tu sponu potom nahradit treba motexou na hodice, nebo se da sehnat takova origo. 2) Az tu sponu sundam tak tu radicku s manzetou normalne sundam? 3) nemate nekdo zkusenost jesli ta RS radicka jde na ten starej "klacek"? Já dával RS Fabia do Octavie 1.8T a v poho!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Mi se podařilo tu sponu znovu použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Já jsem měl tu řadičku na Fabii, před prodejem jsem ji kompletně oholil i o řadičku, a dal ji na Octavii!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 jinak toto od čertíka A certik ti dodal cely komplet i s rámečkem? Musel jsi ho nějak upravovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 dodal mi řadičku s pytlem, ten pytel má svůj rámeček, který se nacvakl do rámečku ze středového tunelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.