Přejít na obsah

Řadičky

TicTac

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Chci si vyměnit řadičku na O I r.v. 2001 2.0. Četl jsem tady, že tam pasuje z Fabie RS. Nevíte někdo, pod jakým číslem se vyrábí nebo pod jakým se vede? Bez toho čísla mi to můj zdroj nedokáže sehnat. To číslo má být zevnitř pytle. Díky

On bylo více Fábií RS? Navíc, ty máš 6-ti kvalt? Já jen, že Fabie RS se dělala se 6-ti stupňovou převodovkou, potažmo řadičkou. O tom, že ti tam nepůjde rámeček, asi nemá smysl mluvit.

Jo, pokud se nedostaneš do servisu, povětšinou už v těchto provozovnách mívají telefony... ;)

Editováno: , autor: aka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

něco jsem pochytil, že moje 1.6 55kW má nějakou jinou řadičku něž ostatní, zanmená to, že pokud chci na moji 1.6 dát řadičku z RS( 1.8T...), tak ji tam nedám kvůli průměru tyčky nebo je to obráceně

1,6 55 a 74 a SDi maj tlusty klacky, zatimco "novejsi" zbytek je ma tenky. Nevim, jak 1,4. Uz se tu o tom dost psalo, zkus neco dohledat. Odvrtani, atd. Ja to vyresil koupenim kozeny na tlustej klacek, ktera uz lezi asi 3/4 roku na skrini se zbytkem palubky ;)

Odkaz ke komentáři

Chci si vyměnit řadičku na O I r.v. 2001 2.0. Četl jsem tady, že tam pasuje z Fabie RS. Nevíte někdo, pod jakým číslem se vyrábí nebo pod jakým se vede? Bez toho čísla mi to můj zdroj nedokáže sehnat. To číslo má být zevnitř pytle. Díky

On bylo více Fábií RS? Navíc, ty máš 6-ti kvalt? Já jen, že Fabie RS se dělala se 6-ti stupňovou převodovkou, potažmo řadičkou. O tom, že ti tam nepůjde rámeček, asi nemá smysl mluvit.

Jo, pokud se nedostaneš do servisu, povětšinou už v těchto provozovnách mívají telefony... ;)

Aka, Aka, je snad jasné, že rámeček je jiný. Z fábiáckýho rámečku vytaháš sponky a vyměníš rámeček. Jednoduché i pro méně zručné ruce. A volat do servisu, aby mi zjistili číslo nějakého dílu? Nevím, s jakou ochotou bych se setkal, kdyby to měli vyřizovat po telefonu. A známý, co tam dělá, marodí. Jen jsem se ptal, jestli to někdo neví. Protože mě tlačí čas, neboť můj zdroj během několika dnů asi vyschne :disgust:

Odkaz ke komentáři

...A volat do servisu, aby mi zjistili číslo nějakého dílu? Nevím, s jakou ochotou bych se setkal, kdyby to měli vyřizovat po telefonu. A známý, co tam dělá, marodí. Jen jsem se ptal, jestli to někdo neví. Protože mě tlačí čas, neboť můj zdroj během několika dnů asi vyschne :disgust:

Nevím jak ty, ale já jsem nikdy po telefonu neměl nikdy problém a to pravidelně volávám do třech servisů škoda. I když jsem potřeboval "zjistit" blbosti v hodnotě pár korun, nikdy žádný problém, vždy ochotně vyhledali a poradili (jednou, s PINy ke svorkovnici špatně, ale to s ochotou nesouvisí).

A děkuji za radu s vytaháním sponek a výměnou rámečku ;) . Mně osobně přijde výměna rámečku, plaketky řadičky a dalších věcí jako ojeb, ale pokud ji můžeš mít za velmi dobrou cenu, tak proč ne... -_-

Editováno: , autor: aka
Odkaz ke komentáři

...A volat do servisu, aby mi zjistili číslo nějakého dílu? Nevím, s jakou ochotou bych se setkal, kdyby to měli vyřizovat po telefonu. A známý, co tam dělá, marodí. Jen jsem se ptal, jestli to někdo neví. Protože mě tlačí čas, neboť můj zdroj během několika dnů asi vyschne :disgust:

Nevím jak ty, ale já jsem nikdy po telefonu neměl nikdy problém a to pravidelně volávám do třech servisů škoda. I když jsem potřeboval "zjistit" blbosti v hodnotě pár korun, nikdy žádný problém, vždy ochotně vyhledali a poradili (jednou, s PINy ke svorkovnici špatně, ale to s ochotou nesouvisí).

A děkuji za radu s vytaháním sponek a výměnou rámečku ;) . Mně osobně přijde výměna rámečku, plaketky řadičky a dalších věcí jako ojeb, ale pokud ji můžeš mít za velmi dobrou cenu, tak proč ne... -_-

Je za cenu, která se neodmítá. Neboli - ZADÁÁÁČO

Hledal jsem tady mail na jednoho kluka, o kterém jsem tady dříve četl, že posílá kompletní a moooc hezký řadičky (kůže) asi za 400,- peněz. Nikde to tady nemůžu najít. Psal tady někdo, že od něj bral. Je to prý spolehlivý kluk. Dejte mi sem plííííís odkaz na něj nebo tu stránku, kde to tady je.

Odkaz ke komentáři

Je za cenu, která se neodmítá. Neboli - ZADÁÁÁČO

Hledal jsem tady mail na jednoho kluka, o kterém jsem tady dříve četl, že posílá kompletní a moooc hezký řadičky (kůže) asi za 400,- peněz. Nikde to tady nemůžu najít. Psal tady někdo, že od něj bral. Je to prý spolehlivý kluk. Dejte mi sem plííííís odkaz na něj nebo tu stránku, kde to tady je.

Beru zpět, už jsem to našel. Tady je ten mail, kdyby měl někdo zájem : Certik.78@seznam.cz

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem ve své oktěI dával řadičku z Fabie chrom plaketka. Postupoval dle návodů z netu. Ovšem narazil jsem na malý problém, o kterém se nikde nepsalo nebo jsem nečetl. Onen rámeček v oktě má větší průměr, než ve fabce a tak jsem nemohl na něj nasadit :o tu koženku od řadičky. Tak jsem to flexou ubrousil na ráměčku a teď to pasuje naprosto přesně a ani jsem tu koženku nemusel lepit. ;) Takže asi tak. Zdarec

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Zdar, chci se zeptat jak mam sundat rukojet radici paky? mam octu 1.6 55kw r.v.97. Mel jsem pretazenou manzetu pres radicku a koukal jsem jak na to ,ale nic me nenapadlo. Je tam nejaka spona ktera to asi svira aby to slo sundat,ale nevim to presne tak jsem to radsi nerozebiral abych neco nez.... . V chytry knize pisou silou sundat ,ale to se mi nezda protoze jsem to zkousel a ani se to nehlo. Chci si tam dat kryt konzole z RS+kozenou manzetu a radicku z RS. Snad to tam pujde. Budu muset udelat nejake upravi ale uz to mam vykoumane. Jen nevim jak sundat tu radicku. :disgust:

Odkaz ke komentáři

Zdar, chci se zeptat jak mam sundat rukojet radici paky? mam octu 1.6 55kw r.v.97. Mel jsem pretazenou manzetu pres radicku a koukal jsem jak na to ,ale nic me nenapadlo. Je tam nejaka spona ktera to asi svira aby to slo sundat,ale nevim to presne tak jsem to radsi nerozebiral abych neco nez.... . V chytry knize pisou silou sundat ,ale to se mi nezda protoze jsem to zkousel a ani se to nehlo. Chci si tam dat kryt konzole z RS+kozenou manzetu a radicku z RS. Snad to tam pujde. Budu muset udelat nejake upravi ale uz to mam vykoumane. Jen nevim jak sundat tu radicku. :disgust:

Musíš "rozepnout" tu kovovou sponu. Ale počítej s tím, že ta spona je jen na jedno použití... ;)

Odkaz ke komentáři

1)Jo jo s tim pocitam muzu tu sponu potom nahradit treba motexou na hodice, nebo se da sehnat takova origo. 2) Az tu sponu sundam tak tu radicku s manzetou normalne sundam? 3) nemate nekdo zkusenost jesli ta RS radicka jde na ten starej "klacek"? :huh:

No, já jsem do místa, kde je ta spona secvaklá vrazil šroubovák a roztáhl jsem ji. Poté, co povolíš tu sponu, tak řadička jde v pohodě vysunout. Teď nevím, co myslíš tou motexou, ale jestli je to ta stahovací kovová spona na "šroub", tak tam bych se bál, že se o to pytel řadičky časem odrbe a rozpárá. Ta origo spona by měla být v servise sehnatelná pod číslem 1U0711687.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...