Relic Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 zdravim mam octaviu 1.9 TDI 81 kw ASV 2004 TMBHP21U348766257 objednal som si zadne silentbloky na zadnu napravu s rozmerom 72mm ale nejak mi tam nesli natlacit viete mi zistit ci mi tam idu 69 alebp 72 vsade mi ukazuje ze tam idu 72mm dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Musí tam jít, jsou plastové a podají se. 69 mm jsou v kovovém pouzdru. Takže pořádně očistit, namazat a klidně jen přes závitovou tyč ho tam nalisovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 5. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 (editace) Ale ja tam mam dieru priemer 69mm teraz neviem sa to o tolko poda? Ale predsa tie 69mm maju iny otvor okruhli a tie 72 maju 3 hranny. Ano su plastove a ti 69 maju vonkajsok kovovy? Editováno: 5. Červenec 2017, autor: Relic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Ano je to tak. Kovové 69 mm, ten se nepodá a tak musí být přesný jak ta díra a plastový jsou 72 mm, to je náhrada, 69 mm v kovu se již nedělá a když někde jsou, jsou to většinou starší zásoby. Neboj se toho, jde tam nalisovat 72 mm pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 5. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 ok dikes nebol som si isty tak ja to tam narvem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 (editace) tak jak jsi dopadl me to čeká taky . Byl jsem na geometrii a tam mi řekl že to mam asi bourane přední prave odklon kola mirné a zadní pravé tez odklon kola ale na tunelu mi ukazali ze mam urvanej silenblok v rameni levá strana a na zadku mam oba silenbloky na zadni napravě špatny jeden uplne urvanej rosypanej asi stařím a druhej vymačkanej tak moje otázka : už tri roky jezdi na geometrii na jedno místo a vždy v pohodě ale ted naposledy co jsem byl tak mě poveděl urivek víše nechce se mi věřit ze je to bourane pac jstim jezdim jen ja nikdo jiny ale delal jsem uplnou generálku spodku nove řízení ,nové poloosy, tlumice brzdove kotouče ,péra ,naboje ložiska,brzdiče třmeny na ramena a zadni napravu se chystam ted zeptam se muzou mit vliv tyto věci co jsem ještě neudělal na tu špatnou geomitrii bojim se ze to všechno vymenim ale bude stale furt spatna geometrie Editováno: 27. Červenec 2018, autor: Yodiak špatne napsane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.