Dominic1988 Vloženo 8. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2017 Ahoj, pročet jsem tady na foru všechny příspěvky,ale nikde nebyla jasná odpověď... Před čtyřmi dny mi vykradli auto, kde byl samozdřejmě Columbus už od výroby ( přišel jsem o něj již po třetí ) a tak zvyžuju výměnu Columbuse za novy infotaiment co se dává do nového Yetiho, tzv. MIB2. Je tato záměna možná, když to bud nechávat opravovat v autorizovaném servisu? Tam by mělo proběhnout odblokování a spárování s autem a tedy i vypnuti chrany komponent. Je tato záměna možná?? Pokud ne, popřípadě co vše je nutné, aby to fungovalo. Jen mě zajímá jestli jsou stejné konektory antény pro GSM/GPS a hlavni velký konektor co je na rádiu zezadu. Na netu jsem našel spoustu fotek i videjí, kde to mají a vše funguje, takže to jde, ale jak moc je tahle záměna náročná..? Mám Octavii po fl, modelový rok 2010, s maxidotem a mf volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurášek Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Taky by mne zajímalo zda je to možné. Na youtube jsem viděl video , že to jde. Opravdu zde není nikdo kdo to zkusil ? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Bože....měli by jste si prvně o tom něco přečíst,než začnete plácat kraviny a je tady o tom toho dost. OII FL nepodléhá ochraně komponent a je tam jen jeden columbus. MIB jednotky jsou od OIII a jednotka je v kaslíku spolujezdce,dipslay je pouze "zobrazovač" Snad jste to pochopili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurášek Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Tak to se omlouvám , že plácám kraviny. Ale šlo mne o verzi z yeti fl . Na youtube ta přestavba z yeti fl do octavia 2 fl je. Šlo mne jen o to jestli to někdo zkusil . Rozdíl mezi O2 a O3 chápu , ale když to dávali do yetiny ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 ano jde, to... ochrana se musí odstranit jiným způsobem než v autorizovaném servise.. už jsem tuto montáž dělal a bez problémů vše funguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Tj das do supa 2 pred fl amunzena??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Ty u MIB 2 obejdeš ochranu komponent??Tak o tom pochybuji-tedy pokud je to Columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Pochybovat můžeš, montoval jsem i columbus z o3 do o3 i amundsen z Fl yeti do pred Fl yeti a vše chodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Mě zajímá,jestli Ty dovedeš obejít ochranu kompoment. Koupit od Anatola a namontovat to není žádný problém,to jsem dělal také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malece Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Zdravim panove shanim amundsena z yetiho nebo komletni odblok abych mohl vlozit do o2 fl a fungoval mirrorlink atd...vubec nevim kde zacit a co vsechno budu potrebovat...pls poradte ted ma klasiku columbus...dekuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Košut Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Ahojte, Dokaze niekto tu ochranu Komponentov zrušiť? Mám Superb2 a kupil som MIB2 Amundsen co sa montovalo do Yeti. V Škodovke mi to spraviť nevedeli. received_10211909508722306.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 A funguje ten amundsen vlastne? lebo vyzera to dobre... ma nejake pridane funkcie oproti amundsenu co sa daval do o2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Hruška Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli už někdo dokáže vypnout ochranu komponent? Koupil jsem legálně v aukci nekradené Bolero z Yetiho a potřebuji ho dát do nového Toleda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malece Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 No tak jsem tady trochu patral po amundsenech MIB...takze prvni bylo komplet montaz, radio a odblok 40tis, ...pak jsem nasel radio odblok na ebay za myslim cca 12tis (pro nekoho risk) ...a take jsem potkal cz stranky kde prodavaji original nove radi za 24tis s pinem ktery vse odemkne a hlavne je to orig od skodovky a funguje i do O2, psal jsem mail a odpovedeli, ze je plne kompatibilni z o2 mirrorlink funguje, takze neni potreba, podle udaju menit ani jednotky nebo je prehrat... tak nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 (editace) V 12. 6. 2018 na 18:47, Návštěvník napsal: A funguje ten amundsen vlastne? lebo vyzera to dobre... ma nejake pridane funkcie oproti amundsenu co sa daval do o2 Funguje naprosto skvěle, prováděl jsem montáž do O2 :-) kdy já to spojil i s montáží SS :-) + ještě musím přehrát ŘJ PDC na SW011 Krom rádia, je třeba gateway se SW 1663 a vyšší (od H55 umím flashnout na poslední FW), kdo by měl zájem, není problém se domluvit a montáž provést :-) PS: čtverečky ve výpise hovorů na maxu jsou verzí SW budíků, také řešitelné :) Editováno: 12. Listopad 2018, autor: plasmo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Po aktualizaci PDC z SW010 (index F) na SW011 (index G) a připojení neoriginální parkovací kamery vše funguje jak má: Parkovací kamera se připojuje na přímo, připojení jsem si vyrobil z nepotřebného AV kabelu (modrý konektor v bloku za rádiem, piny 6 a 12) Kameru používám tuto https://goo.gl/Yjzm5H :) Další super věc je možnost změnit boot screen v kódování jednotky, kdy Byte 18 může mít tyto hodnoty: 00 - standard 01 - VRS 03 - L&K 04 - GREENLINE 08 - Monte Carlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 (editace) Neporadi mi nekdo kde koupit BOlero/Amundsen MBI2, ten patchnuty bez ochrany komponent? Ebay akorat jeden celkem dost drahy ... Kde jste to porzovali vy, kteri jste to instalovali ... Diky za info. D PS: Pripadne nabidnete kdo umi ... PS2 ... jde mi vyhradne o Amundsena nebo BOlero do FL Yetiny ... dily 5L0035680x nebo 5L0035200x Editováno: 18. leden 2019, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 a dost drahý znamená kolik? 18k za nový díl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 (editace) 18k za pouzity dil ... s poskrabanym LCD ... Editováno: 18. leden 2019, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Pokud je to 18tis za použitý díl s poškrábaným LCD, ale vyplou ochranou komponent a se všemi SWAP tak to špatná vážně není ... za 18tis bylo možné tady v ČR koupit nové rádio, ale nebyl odblok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 A jak je to s mapama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malece Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Koupi se sd karta ze skody a aktualizace na netu navzdy zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malece Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Jdou tam jak skoda mapy tak i vw mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 takze SD karta musi byt furt v radiu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.