Publikováno Červenec 8, 20178 r Ahoj, pročet jsem tady na foru všechny příspěvky,ale nikde nebyla jasná odpověď... Před čtyřmi dny mi vykradli auto, kde byl samozdřejmě Columbus už od výroby ( přišel jsem o něj již po třetí ) a tak zvyžuju výměnu Columbuse za novy infotaiment co se dává do nového Yetiho, tzv. MIB2. Je tato záměna možná, když to bud nechávat opravovat v autorizovaném servisu? Tam by mělo proběhnout odblokování a spárování s autem a tedy i vypnuti chrany komponent. Je tato záměna možná?? Pokud ne, popřípadě co vše je nutné, aby to fungovalo. Jen mě zajímá jestli jsou stejné konektory antény pro GSM/GPS a hlavni velký konektor co je na rádiu zezadu. Na netu jsem našel spoustu fotek i videjí, kde to mají a vše funguje, takže to jde, ale jak moc je tahle záměna náročná..? Mám Octavii po fl, modelový rok 2010, s maxidotem a mf volantem
Říjen 27, 20177 r Taky by mne zajímalo zda je to možné. Na youtube jsem viděl video , že to jde. Opravdu zde není nikdo kdo to zkusil ? Díky za odpovědi.
Říjen 27, 20177 r Bože....měli by jste si prvně o tom něco přečíst,než začnete plácat kraviny a je tady o tom toho dost. OII FL nepodléhá ochraně komponent a je tam jen jeden columbus. MIB jednotky jsou od OIII a jednotka je v kaslíku spolujezdce,dipslay je pouze "zobrazovač" Snad jste to pochopili
Říjen 27, 20177 r Tak to se omlouvám , že plácám kraviny. Ale šlo mne o verzi z yeti fl . Na youtube ta přestavba z yeti fl do octavia 2 fl je. Šlo mne jen o to jestli to někdo zkusil . Rozdíl mezi O2 a O3 chápu , ale když to dávali do yetiny ...?
Říjen 27, 20177 r ano jde, to... ochrana se musí odstranit jiným způsobem než v autorizovaném servise.. už jsem tuto montáž dělal a bez problémů vše funguje..
Říjen 27, 20177 r Ty u MIB 2 obejdeš ochranu komponent??Tak o tom pochybuji-tedy pokud je to Columbus
Říjen 27, 20177 r Pochybovat můžeš, montoval jsem i columbus z o3 do o3 i amundsen z Fl yeti do pred Fl yeti a vše chodí
Říjen 27, 20177 r Mě zajímá,jestli Ty dovedeš obejít ochranu kompoment. Koupit od Anatola a namontovat to není žádný problém,to jsem dělal také.
Červen 3, 20187 r Zdravim panove shanim amundsena z yetiho nebo komletni odblok abych mohl vlozit do o2 fl a fungoval mirrorlink atd...vubec nevim kde zacit a co vsechno budu potrebovat...pls poradte ted ma klasiku columbus...dekuji
Červen 12, 20187 r Ahojte, Dokaze niekto tu ochranu Komponentov zrušiť? Mám Superb2 a kupil som MIB2 Amundsen co sa montovalo do Yeti. V Škodovke mi to spraviť nevedeli. received_10211909508722306.mp4
Červen 12, 20187 r A funguje ten amundsen vlastne? lebo vyzera to dobre... ma nejake pridane funkcie oproti amundsenu co sa daval do o2
Červen 29, 20187 r Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli už někdo dokáže vypnout ochranu komponent? Koupil jsem legálně v aukci nekradené Bolero z Yetiho a potřebuji ho dát do nového Toleda.
Červen 29, 20187 r No tak jsem tady trochu patral po amundsenech MIB...takze prvni bylo komplet montaz, radio a odblok 40tis, ...pak jsem nasel radio odblok na ebay za myslim cca 12tis (pro nekoho risk) ...a take jsem potkal cz stranky kde prodavaji original nove radi za 24tis s pinem ktery vse odemkne a hlavne je to orig od skodovky a funguje i do O2, psal jsem mail a odpovedeli, ze je plne kompatibilni z o2 mirrorlink funguje, takze neni potreba, podle udaju menit ani jednotky nebo je prehrat... tak nevim...
Listopad 12, 20186 r V 12. 6. 2018 na 18:47, Návštěvník napsal: A funguje ten amundsen vlastne? lebo vyzera to dobre... ma nejake pridane funkcie oproti amundsenu co sa daval do o2 Funguje naprosto skvěle, prováděl jsem montáž do O2 :-) kdy já to spojil i s montáží SS :-) + ještě musím přehrát ŘJ PDC na SW011 Krom rádia, je třeba gateway se SW 1663 a vyšší (od H55 umím flashnout na poslední FW), kdo by měl zájem, není problém se domluvit a montáž provést :-) PS: čtverečky ve výpise hovorů na maxu jsou verzí SW budíků, také řešitelné :) Upraveno Listopad 12, 20186 r od plasmo
Listopad 17, 20186 r Po aktualizaci PDC z SW010 (index F) na SW011 (index G) a připojení neoriginální parkovací kamery vše funguje jak má: Parkovací kamera se připojuje na přímo, připojení jsem si vyrobil z nepotřebného AV kabelu (modrý konektor v bloku za rádiem, piny 6 a 12) Kameru používám tuto https://goo.gl/Yjzm5H :) Další super věc je možnost změnit boot screen v kódování jednotky, kdy Byte 18 může mít tyto hodnoty: 00 - standard 01 - VRS 03 - L&K 04 - GREENLINE 08 - Monte Carlo
Leden 18, 20196 r Neporadi mi nekdo kde koupit BOlero/Amundsen MBI2, ten patchnuty bez ochrany komponent? Ebay akorat jeden celkem dost drahy ... Kde jste to porzovali vy, kteri jste to instalovali ... Diky za info. D PS: Pripadne nabidnete kdo umi ... PS2 ... jde mi vyhradne o Amundsena nebo BOlero do FL Yetiny ... dily 5L0035680x nebo 5L0035200x Upraveno Leden 18, 20196 r od danikd
Leden 20, 20196 r Pokud je to 18tis za použitý díl s poškrábaným LCD, ale vyplou ochranou komponent a se všemi SWAP tak to špatná vážně není ... za 18tis bylo možné tady v ČR koupit nové rádio, ale nebyl odblok.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.