LEdit Vloženo 21. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 Proto ty testy dělají na novejch autech, pak se běž kouknout, jak vypadají po půl roce. To I79: Ano mám DCC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 To ještě nic není, zkoušel jsem na léto 225 35 r19 (Leon FR bez DCC). Tam už nemá co tlumit. Blbě se s tím jezdí, fakt extrém na naše cesty. Už mně začíná po pár tis km vrzat přední jedna strana - přesně jak říkáš. Teď originál Performance zimní 225 40 r18 a je to o dost lepší, s tím dokážu jezdit a moc mně to nevadí. Kodiaq má pořád větší profil gumy, ale roli hraje i celkově hmotnost kol (20")a větší páka u menšího ET. Pak to uložení nebo i čepy odchází dřív.. Zkuste na Kokodáka nějaké lehčí kola - Motec Ultralight, podvozek s tím bude mít méně práce a motor taky. I 20" budou o cca 5kg na kolo lehčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.