Přejít na obsah

Machura

Uživatel
  • Počet příspěvků

    91
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Machura

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

67

Popularita

  1. Vše led Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  2. Machura

    Podvozek bez DCC

    1,4tsi bez DCC a přijde mi to taky v pohodě.
  3. Machura

    1.4TSI 110kW

    Ke spotřebě moje jízda Kladno - Jeseník 293 km s průměrnou rychlostí 73 km/h byla průměrná spotřeba 6,7 l. Po dálnici na Hradec na tempomat 130 km/h na okreskách plus mínus maximální povolený rychlostní limit. Jízdní styl stejný jako jsem byl zvyklý u předchozích vozů v dieselu takže nejel jsem na spotřebu několikrát jsem si dal režim sport zvlášť v serpentinách kolem Hanušovic, jinak celou dobu na normal.
  4. Asi vyberu tady neb vizualizace mi pomůže http://www.elektrony.cz/cs/alu-kola/konfigurator/skoda/skoda-kodiaq-ns-2017//17/#?brand=rial&type=rial-milano&id=47969&color=070300&s%5Beprice%5D=ASC&f%5Bel_offset%5D%5B%5D=40
  5. Já taky ne nicméně cena za originály je přehnaná nic víc nic míň
  6. Machura

    Škoda Kodiaq

    V týdnu jsem jel v sedmičkové řadě BMW a dělalo to taky. Tak si asi příště koupím Japonce když ty němčouři nic neumí. Vlastně ne Honda mi to dělala taky. Tak snad Francouz? No tchýně má Renaulta tak jsem to šel vyzkoušet a co by jste řekli? Měl ho tam.
  7. Jo jo 32 924 s nokiany se mi zdá moc.
  8. Machura

    1.4TSI 110kW

    Pro klidnou jízdu dostačující, na závody to není to je snad jasné. Zatím jsem s motorem velmi spokojen. Dle měření z aplikace jsem jel maximálkou 207, zrychlení 0-100 za 8,84 s. Údaje z PP ohledně spotřeby dlouhodobá 6,9 na počátku byla 8,3. Teď mám najeto 5000 km a zatím vše v naprostém pořádku. Motor je tichý, start-stop systém funguje překvapivě svižně oproti předchozímu autu, takže mi to ani neštve. Jen v kolonách ho vypínám jinak na běžné stání na křižovatce mi nevadí. Pružnost mi přijde slušná když vezmu v potaz váhu a velikost auta. Mody fungují asi tak, že eco - jen pro důchodce a spořivky jinak teda pružnost a dynamika nula... normal - pro pohodovou plynulou jízdu absolutně v pohodě ve své podstatě využívám nejvíce, režim sport - víc točí klidně i do omezovače a nikdy se automatu nepodařilo zařadit šestku, pružnost a dynamika fakt slušná, opět upozorňuji na váhu a velikost vozidla. Mám tedy jen předokolku v automatu a na 4x4 bych volil dvoulitr, protože u tohoto motoru by předpokládám narostla spotřeba na úroveň dvoulitru a kroutící moment je zde také menší. Pokud chceš tažné zařízení pro vozík tak to půjde v pohodě, ale pokud třeba na loď či obytný přívěs tak si troufám tvrdit, že by to byl opruz s tím jet. Při plném zatížení vozu je to v pohodě pro plynulou jízdu, "závodit" jde jen tak ve dvou lidech na režim sport. Jezdím v pěti lidech dva dospělí tři adolescenti a v kufru tašky pro čtyři holky.... a nějaké mé svršky a úplně v pohodě, samozřejmě v tu chvíli je spotřeba tak o litr až litr a půl větší než je průměr. Jinak můj jízdní styl je klidný a rychlostně se pohybuji na vrchní hranici povolených limitů v ČR, maximálku jsem zkoušel v Německu. Výkonově tedy v pohodě a co se týče poruchovosti a technického života to ukáže čas, protože řeči typu to bude utahaný a celý se to rozsype jsou jen keci dokud to nebude empiricky ověřeno. Máme doma ještě Tiguan se stejným motorem takže jsem volil podle zkušenosti a předchozí auto byla Honda CRV 4x4 2,2 diesel 110kW. Dle záznamů jsem využil čtyřkolku jen ze 4 procent, proto vím že ji nepotřebuji a také vím kolik byla její spotřeba. Teď mohu s klidným svědomím říct, že jsem udělal dobře a pokud nebude motor závadový tak si příště klidně koupím jeho nástupce. Mimochodem benzín už budu mít vždy ta kultivovanost mi prostě dostala na kolena. Přeji pěkného dne všem.
  9. Ahoj nemáte někdo dobrý tip na zimní ALU a pneu. Nechce se mi dávat 35 za originály. A na druhou stranu bych tam nerad cpal nekvalitní obutí a kola. Nebo snad jen přezouváte? Děkuji.
  10. Machura

    Škoda Kodiaq

    My jsme doma měli alteu ve světlé kůži a octavii v tmavé po šesti pěti letech používání byl světlý vnitřek zašlý. Ještě máme soupravu kožené sedačky světlá a černá jakože design... deset let jí je a světe div se na svetlé jsou vidět roky daleko víc. V domácnosti jsou tři dcery 9,13,17 pes kočka želvy. No a tak bude můj interiér černý protože bych se asi neudržel a křičel bych na ta něžná stvoření hrubosti.
  11. Za mě doporčuji taky benzín. 2.0 pokud bude 4x4 a 1.4 pokud bude předokolka na tu ten motor v pohodě stačí. Mám to empiricky ověřeno [emoji39] Co se týče slevy já dostal 9% jako fyzická osoba a prošel jsem osobně všechny prodejce na Kladně a v Praze další nabídky jen přes mail. Tak přeji šťastnou ruku při výběru ať se ti podaří koupit to co bys chtěl. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Machura

    Škoda Kodiaq

    http://autobible.euro.cz/9-duvodu-proc-se-bude-skoda-kodiaq-prodavat-vic-nez-dobre-prvni-jizdni-dojmy/ Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. Machura

    Škoda Kodiaq

    Sportovní volant vyžaduje kožené rukavice hmmm návrat do starých časů Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Machura

    Škoda Kodiaq

    No to jsem zvědav teda.
×
×
  • Vytvořit nový...