Pavska Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Dobrý denMohl bych poprosit zkušenější aby mi prohlídly LOG , Podle logu mi přijde že váha dává málo v nízk. ot. Log je tvořen na 3ku do mírného kopce. Nebo je v logu něco špatně krom mé zmiňované váhy ? Jinak auto jede pěkně žádné nouzák ani chyby v jednotce. Jedná se o Superb 1.9 TDI 96 kw chip na 110kw Děkuji https://ulozto.cz/!qY6KTwFd6CoF/log-01-003-010-011-kopec-na3ku-csv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa0006 Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Ano, váha v nízkých otáčkách dává málo. Další věc, která se mi nezdá, je regulace turba, máš tam na 2000ot obrovský přefuk. Zatuhlá regulace a ani ten chip nebude úpně správně udělaný. Budeš mít nastavený nesmyslně omezovač plnícího tlaku. Běžně je 2620 tudíž by ti to mělo spadnout do nouze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 21. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2017 Turbo je rok staré je tam original garett žádný repas, Chip nevím od koho je už jsem to tak koupil, na brzdě byl naměřen výkon kolem 110kw , Dříve jsem měl třeba už při 1700ot tlak kolem 2400 ted je malý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 Ani 110kW na brzdě není moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 21. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2017 Petře byl jsem u tebe na brzdě v te době jsem měl trochu omletou vačku proto asi ten výkon. Možná by to stálo za to přeměřit znovu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa0006 Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 2400 při 1700ot je moc, tam nemohla regulace fungovat snad vůbec. Při takovém přefuku toho hodně trpělo. Pokud tam máš nové (čisté) turbo tak bych zkusil seřídit táhlo regulace. Příště udělej LOG skupin 3, 11, 7, aby bylo poznat v jakých podmínkách (teploty) auto jelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 24. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Po vymene spojky sem hodim nove logy Zatim diky kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.