PeteJug Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 (editace) Zdar borci, bohužel mám najeto 215 xxx A začali se ozývat prapodivné zvuky od motoru na volnobeh se celé auto hrozně třepe a to je cca 10 000 pp rozvodech, pistech, těsnění pod hlavou, turbu napadlo mě že by to mohli být vačky ale až takhle??? Nevím nemá š tim někdo zkušenost?díky 20170804_143942.mp4 Editováno: 4. Srpen 2017, autor: Pawouk "nechutný chod motoru" - tak to opravdu ne. Název tématu upraven do normální podoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 To bude na prověření u servisu, kdo to GO dělal. Autorizák nebo nezavislej, či snad garáž? Tipuju rozvod a to ten přestavovač s řetězem. To je motor BWA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeteJug Vloženo 4. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Dělal to nezávislý servis, ale vůbec se mi ten zvuk a to houkání otáček nelíbí, nejhorší ke že auto potřebuji ke.každodenním dojíždění... myslíš že to bude ten prestavovac vacek? Kód motoru zjistim je to rok 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 (editace) No tak pokud se něco hlo a bude to jejich triko, tak Ti snad i nezávislej půjčí na dobu opravy náhradní přibližovadlo, ne? Ani mě se to nelíbí, ale víc se říci nedá, budou na to muset kouknout, předtím nejlépe načíst, jistě tam bude nějaká chyba. Jak se to chová, když trochu zvedneš otáčky, srovná se to nebo ne? Tipuju že ne. Prostě něco kolem rozvodu, ať už ten přestavovač s řetězem, nebo hopslej řemen na kole o zub. Radím vyřešit co nejdříve a spíše s tím moc nejezdit. A podle Tvých příspěvků už vidím, že je to BWA. Editováno: 4. Srpen 2017, autor: rayx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeteJug Vloženo 4. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Právě, že otáčkama se ro srovná ale nechápu jak je to možné kazdopadne moc děkuji za rady zajedu tam s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 děsiví zvuk . ti co ti to dělaly at to zkontrolují . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.