Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý Den Pánové

Udělal jsem pár uprav na své octavii 01  1.9.TDI PD 96kw 6kvalt  . rok 2004 najeto 217t

Koupil jsem Hybridní Turbodmychadlo Garrett GT1752V dále Intercooler kit Škoda Octavia 1.9TDI 90-130PS a rád bych dobrou firmu co by mi to chipla na 126kw a 400Nm na brzdě

Ptám se co by ten chip stál a koho by jste mi doporučily .Jsem ze severu Chomutov dekuji za tip nebo nabídku 

Upraveno od Yodiak

• Autor

to tu fakt nikdo není kdo by poradil pomohl atd smutne teda

Tak vzhledem k tomu, že nevím(e) odkud jsi, tak dobrá rada drahá. Za sebe můžu říci, že v Plzni je v rádiu reklama na M+H, že nabízejí certifikovaný čip tuning. Je to firma s 20ti letou tradicí, ale myslím, že 20 let nečipují. http://www.mh.cz/ Osobní zkušenost nemám.

• Autor

mam to tu napsane ze jsem severni cechy chomutov  staci cist ale dekuji za radu ale plzen daleko 

tak nějakej kilometr snad taky jsi schopnej si dojet a pokud to chceš kvalitně, tak budeš muset něco obětovat. Já jsem od Znojma a nebyl jsem línej si zajet do Prahy do Dieselpower a nelituju. Naladí co je třeba a brzdu mají taky (i pro 4x4) takže to asi odpovídá Tvým požadavkům. Zavolej si tam a domluv se co a jak. www.dieselpower.cz

• 2 týdny později...
  • Autor

dekuji Vikloush  a koukam ze tu u nas asi nic lepsiho není tak si udelam vylet do prahy:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.