Publikováno Srpen 13, 20178 r Dobrý Den Pánové Udělal jsem pár uprav na své octavii 01 1.9.TDI PD 96kw 6kvalt . rok 2004 najeto 217t Koupil jsem Hybridní Turbodmychadlo Garrett GT1752V dále Intercooler kit Škoda Octavia 1.9TDI 90-130PS a rád bych dobrou firmu co by mi to chipla na 126kw a 400Nm na brzdě Ptám se co by ten chip stál a koho by jste mi doporučily .Jsem ze severu Chomutov dekuji za tip nebo nabídku Upraveno Srpen 13, 20178 r od Yodiak
Srpen 17, 20178 r Tak vzhledem k tomu, že nevím(e) odkud jsi, tak dobrá rada drahá. Za sebe můžu říci, že v Plzni je v rádiu reklama na M+H, že nabízejí certifikovaný čip tuning. Je to firma s 20ti letou tradicí, ale myslím, že 20 let nečipují. http://www.mh.cz/ Osobní zkušenost nemám.
Srpen 18, 20178 r Autor mam to tu napsane ze jsem severni cechy chomutov staci cist ale dekuji za radu ale plzen daleko
Srpen 21, 20178 r tak nějakej kilometr snad taky jsi schopnej si dojet a pokud to chceš kvalitně, tak budeš muset něco obětovat. Já jsem od Znojma a nebyl jsem línej si zajet do Prahy do Dieselpower a nelituju. Naladí co je třeba a brzdu mají taky (i pro 4x4) takže to asi odpovídá Tvým požadavkům. Zavolej si tam a domluv se co a jak. www.dieselpower.cz
Srpen 29, 20178 r Autor dekuji Vikloush a koukam ze tu u nas asi nic lepsiho není tak si udelam vylet do prahy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.