Neonik Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Zdarec, uvažuji nad lehkým vylepšením audiosystému. Prvním krokem bude nejspíš vytlumení dveří a prostoru v kufru. Dále bych pak chtěl trošku pořešit basák :-) Je nějakým způsobem možné zapojit subwoofer z cantonu na stávající aparaturu, nebo je nutné koupit i ten origo zesilovač? A co kabeláž? Jiné řešení nechci, už ten origo basák mi přijde poměrně rozměrný a nerad bych si ubíral místo v kufru. Díky za rady! Neonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Zdar, vytlumeni urcite super. Ale cestou originalnich canton komponentu bych opravdu nesel! Pokud jsi nekdy videl ten basovy reproduktor a plastovou ozvucnici to je proste joke. Radeji investuj do jinyho zesiku a subwooferu, ozvucnici vyrabi primo na miru do bocnice v kufru takze to nezabere nic - treba tady https://www.ahifi.cz/oem-ozvucnice-10-basser-skoda-octavia-3.html?utm_source=google_merchant&utm_medium=product&gclid=CjwKCAjwrO_MBRBxEiwAYJnDLIo9sODB6gADPGR9Uy7EkntO3kS_-zlVIXVlnsASbuzOpFm6LxJaZBoCXHQQAvD_BwE a udela to 100x vetsi paradu. Kabelaz pujde pres hi-low adapter ze zadnich repro + napajeni "na" baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Jestli muzu doporucit tak vytlumit, dat zesilovac a jine repro. Pokud bude dobre vytlumeno je subwoofer zbytecny. Original Canton je ostuda, fabrika by se za to mela stydet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 4. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2017 No takže abych se pochlubil.. Zajel jsem do Ahifi a nechal tam majlant. Nakoupil jsem materiál na kompletní vytlumení a rozjel to ve velkém stylu. Když už jsem byl v nákupní horečce, tak jsem vzal i 4x Gladen M 165 V2 :-) :-) Zatím mi ještě chybí zapojit výšky (neměl jsem čas) a vytlumit prostor pod čelním sklem + přední podběhy. Jsem z toho ale nadšen. Po večerech si chodím to audio poslechnout do garáže :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.