Stanislav Stýblo Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Ahoj chci se Vás zeptat zda se s tímto někdo nesetkal mám octavii iii rs TDI a mám příliš hlučný motor ze strany od rozvodu nevím jak to popsat je to takove klepání pravidelné jen na volnobeh pokud je motor ohraty na provozní teplotu studený to nedela. V servisu mi řekli že je to možná olejove cerpadlo ale spíše od toho dávají ruce pryč. Olej nový kladky řemeny také. Nejvíce je to slyšet od pravého kola. Mám snad něj hlučnější TDI v ulici. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky3333 Vloženo 7. leden 2018 Sdílet Vloženo 7. leden 2018 Je to olejové čerpadlo...v škode ti povedia že to je prirodzený zvuk toho čerpadla...aj keď ho vymeníš bude to robiť. Bohužiaľ sa s tým nič nedá spravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Stýblo Vloženo 8. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Ahoj děkuji za odpověď. Prosímtě a ty si se s tím už setkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 mne to nedelá, mám stejný motor ve scoutu. Můžeš přečíst kod motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Stýblo Vloženo 4. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Ahoj mám CUP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.