lee76 Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Dobrý večer, rozsvítila se mi kontrolka motoru a při ní na volnoběh vytočím max 2000 otáček nicméně za jízdy můžu točit i přes. Kontrolka mi svítí nepravidelně. Na diagnostice mi to hlásí tuhle chybu: 4871 - obvod chladicíhoventilu zpětného vedení vyfukovacích plynu P2425 00(175) - přerušení poradíte mi někdo, co s tím. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Klasika.Vyměnit zpětné vedení výfuk.plynů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lee76 Vloženo 4. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2017 před 29 minutami, cosby napsal: Klasika.Vyměnit zpětné vedení výfuk.plynů. Díky za odpověď. Co to pro mě znamená myslím finančně ? Je to nějaká hadička ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 s prací 8-10.000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lee76 Vloženo 4. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2017 To je teda darda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 ?? Auto stálo 3/4 mega tak snad máš pár tisíc na opravu a pokud né,kup si Favorit,tam jsou opravy levné. Mám servis a co mě vždy dovede dostat jsou mladíci,co si koupí "levné auto" kde ale pořizovačka stojí k miliónu a pak nemají na servis a provoz. Nemyslím to špatně,ale tak to prostě je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lee76 Vloženo 4. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2017 (editace) JJ, chápu tě i tvé názory. Jen je to pro mě tak trošku záhada a nebo jen náhoda ? Ve 145000km jsem musel měnit komplet spojku. Ulomil se kousek přítlačáku dle servisu únava materiálu. Osobně jsem ho viděl takže nekecali. Před výměnou spojky bylo vše OK a po ujetí cca 2000km mi to začalo chvilku svítit, pak zas ne. Já jsem jinak s autem velmi spokojený, mám ho skoro 3 roky a za tu dobu jsem nic neměnil až letos před prázdninama. Editováno: 4. Září 2017, autor: lee76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 A nepřehráli ti softvér motoru viz dieselgate, to by pak EGR odpochodoval rychle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lee76 Vloženo 4. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Snad ne, určitě by mi to řekli. Nemůže to mít souvislost s emisema, dělal jsem v červenci stkáčko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darro Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 650eur (520eur bez dane) EGR odisiel (zasvinil sa) pri 117000km... treba to vytacat... v meste jazdim na 3... 4... 5 drzim az nad to 115km/h kym tam strelim 6tku. Uvidime co vydrzi teraz. Spotreba nadhernych 5,5 aj v meste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.