Bucharovic Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Ahoj, mám problém s připojením svého telefonu (Huawei P9 LITE (2017) ) se SmartLinkem pro možnost navigace přes obrazovku. Aplikaci potřebnou pro funkci mám v mobilu staženou (Google Earth), ale pořád se mě nedaří ta dvě zařízení spárovat. Neví tady někdo, jestli je můj mobil kompatibilní k používání této funkce v autě, nebo ne? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 tvůj telefon tuto funkci ne podle společnosti mirrorlink nepodporuje, viz odkaz níže: http://mirrorlink.com/phones Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Nebo do telefonu musis dostat AndroidAuto a pouzivat Google Mapy ci Waze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 android auto oficiálně v čr nefunguje a rozběhnout ho jiným způsobem je dost složitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Ale kdepak. Jednoduchy jako facka. Sam jsem ho do sveho Nexusu 5X dostal oficialni instalaci pres Obchod Play (asi nejaka slaba chvilka systemu, jinak si to vysvetlit nedovedu ). Nicmene pro ostatni telefony v rodine bylo potreba jen stahnout app z apkmirror.com, nainstalovat a hotovo. Jen je potreba cas od casu udelat to same znovu a updatovat AndroidAuto na nejnovejsi verzi. That's all. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bucharovic Vloženo 14. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2017 před 35 minutami, Habi001 napsal: tvůj telefon tuto funkci ne podle společnosti mirrorlink nepodporuje, viz odkaz níže: http://mirrorlink.com/phones No, to je divný, kolega má starší Huawei, z hlavy neznám jeho model, ale je určitě straší, než je ta moje P9 a v mém autě mu to fachčí, přitom v tom seznamu kompatibilních telefonů z toho Tvého odkazu by měla fungovat jen nová P10... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Před hodinou, Maverick napsal: Ale kdepak. Jednoduchy jako facka. Sam jsem ho do sveho Nexusu 5X dostal oficialni instalaci pres Obchod Play (asi nejaka slaba chvilka systemu, jinak si to vysvetlit nedovedu ). Nicmene pro ostatni telefony v rodine bylo potreba jen stahnout app z apkmirror.com, nainstalovat a hotovo. Jen je potreba cas od casu udelat to same znovu a updatovat AndroidAuto na nejnovejsi verzi. That's all. tak to jsem zkoušel a nic u Samsung S6 EDGE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 A ten kolega sa pripájal cez Mirrorlink alebo cez AndroidAuto? Napr. staručký Huawei P7 určite nepodporuje Mirrorlink, mám to sám odskúšané. A nechce sa mi veriť, že odľahčené Lite verzie by Mirrorlink podporovali. Ako písal Maverick, vyskúšaj stiahnuť AndroidAuto a pripoj sa cez neho. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-2-6-5734-release/ Je to jednoduché, rozbehol som to na staručkej LG G2 aj na novšom OnePlus 3. Samozrejme v aute musí byť Smartlink s podporou AndroidAuto/CarPlay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bucharovic Vloženo 14. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2017 (editace) Ano, bylo to přes Mirrorlink. Ještě jsem si vzpomněl, že se mě obrazovka v autě ptala, jestli můj mobil podporuje Smartlink. Bohužel jsem nikde nenašel informaci o tom, zda to ta moje P9 opravdu podporuje. Jsem v těchto věcech tak trochu (trochu dost... :-D ) lama... Editováno: 14. Září 2017, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Mirrorlink nepojede, ale například CarPlay se mě rozběhlo ikdyž jsem do iphone nic neinstaloval. U Androjdu bych chěl očekávat to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Očekávat můžeš, ale marně . Potřebuješ doinstalovat AndroidAuto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.