Leden 4, 20223 r pokial viem, nic take neexistuje, F3 asi nie je zaujimava pre vyrobcov. jedine skusit vyrobit doma
Leden 4, 20223 r Tak dík aspoň za potvrdenie že to nie je, nemusím hľadať. Tak na to si naozaj netrúfam vyrobiť si to sám. Možno ak sa naskytne z nejakej havárky. Ak by ten plast nebol rozbizý a ak by bol presah za ten strieborný rámik možno by som to skúsil vyrezať.
Leden 14, 20223 r V 28. 9. 2017 na 10:59, milanxx napsal: Active nemá tú lištu. Je to jednoliaty výlisok. Takže sa musí meniť celá maska. A pri štýle to je klap klap. Len musí asi dole nárazník. Nemusí ide to aj bez demontáže naraznika. Len to vycvakaš ,ale už ho nepoužiješ druhykrát.
Leden 14, 20223 r @milanečkoSi mě vyděsil. A tože jsem před 4 lety psal slovensky. A tím nárazníkem jsem tehdy myslel masku. Upraveno Leden 14, 20223 r od milanxx
Leden 15, 20223 r před 20 hodinami, milanxx napsal: @milančekSi ma vydesil. A tože som pred 4 rokmi písal slovensky. A tým nárazníkom som vtedy myslel masku. Keď chceš demontovať prednu masku, tak musí isť dole narazník, ale keď len chromovy ramček meniš za čierny tak len vycvakaš a novy nacvakneš. Ale pôvodny už nepoužiješ .
Leden 15, 20223 r @milanečko Dobrý, jenom potvrzuješ to co řešilo dávno tomu. Ambi v CZ tehdy mělo masku vcelku i s rámečkem a o tom jsme se tehdy bavili. Já mám style se stříbrným rámečkem a nechci ho měnit Teď jsem komentoval spíš to že máš Skodahome ve slovenštině nebo ti to zajímavě překládá google. A tím to skončíme, moderátor se bude jinak zlobit .
Leden 15, 20223 r před 58 minutami, milanxx napsal: @milanček Dobrý, len potvrdzuješ to, čo riešilo dávno tomu. Ambi v CZ vtedy malo masku vcelku aj s rámčekom ao tom sme sa vtedy bavili. Ja mám style so strieborným rámčekom a nechcem ho meniť Teraz som komentoval skôr to, že máš Skodahome v slovenčine alebo ti to zaujímavo prekladá google. A tým to skončíme, moderátor sa bude inak hnevať. OK. Len naraznik a maska su dve rozdielne veci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.