johnk Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Zdravím, poraďte, dá se dodělat? Něco jsem našel na Aliexpressu, ale to riskovat nechci, chtěl bych originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 (editace) musí se vyměnit i ty gumy pod okny jsou jiné, nejhorší na tom je, že ty zadní jsou součástí i toho malého okénka ale nevím zdali to platí i pro ty z ali.. Editováno: 1. Říjen 2017, autor: rosta.rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Zdarec, originál vyjde bohužel na raketu (někdo mi říkal, že kolem 10tis). Mění se tam stahovačka zadního okna a kdoví co ještě. Já to vyřešil lištami z Ali, auto to neskutečně přidalo (černá) a laik rozdíl nepozná. Samozřejmě pokud máš srovnání, tak rozdíl tam je. Každopádně to už drží asi 3 měsíce bez problémů, vč myčky a podobných hovadin. Uvidíme, jak to dá zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 (editace) A lepilo se to na origo gumy? máš prosím nějaké datailní foto? zakrývá to celou tu gumu nebo je tam kousek u skla vidět jak má origo lišta díky Editováno: 5. Říjen 2017, autor: rosta.rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Ahoj, pokud by to vydrželo přes zimu a myčku, tak bych do toho taky šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 (editace) Má to na autě kolega, tak nevím kdy se s ním potkám. Ale pokusím se to nějak detailně nafotit. Je to lepené přímo na gumy. Lehce jsem je akorát odmastil. Editováno: 6. Říjen 2017, autor: Neonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Vypadá to pěkně, mám taky černou, tak by se mi to líbilo. Ale zatím nevěřím, že to bude dlouhodobě držet. Tak uvidíme. Ať se ti to neloupe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Ty co jsou rovně drží jak přibitý, tam strach nemám. Problém trošku vidím u těch zadních částí, které v jednom místě úplně nedolehly. Docela se až divím, že tam kolegovi, který s tím jezdí každý týden do myčky, stále drží. Udělal jsem ale to, že jsem napsal číňanovi, ať dovalí ty zadní kusy takový, který budou přesně doléhat. No a fakt je poslal, takže až to upadne, tak tam přilepím už doléhající. Možná bude prostě jen zásadní před nalepením zkontrolovat si, že jsou správně ohnuté a kdyžtak doohnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 máš prosím odkaz kde jsi to kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 (editace) https://www.aliexpress.com/item/For-Skoda-Octavia-A7-window-cover-sticker-Exterior-Chromium-Styling-Stainless-steel-body-decoration-products-accessory/32416387787.html Editováno: 6. Říjen 2017, autor: Neonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 díky moc.. mě se totiž stala taková nepříjemnost, vapkoval jsem bordel co se zanesl mezi okno a tu gumu, ale měl jsem vysoký tlak a pořezal jsem tu gumu.. a právě tu zadní, která je součástí i toho malého okénka tak je jednodušší dát tam ty lišty a zakrýt to, akorát bych právě potřeboval vědět zdali to zakryje celou tu gumu aby to nešlo vidět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.