Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 2 měsíce později...

Nevíte někdo,  maximální rozměry telefonu,  který se vejde do phone boxu v Superbu III, před fl? Nebo kde tu informaci lze najít?

Díky 

Ke zvětšení phone boxu u FL došlo.  

I tak díky za info.

• 3 měsíce později...

Chlapi, měl bych menší dotaz,

před nedávnem jsem si nechával dodělat bezdrátové nabíjení 3V0035502 do O3 RS před fl.. Vše funguje jak má, jen jsem se chtěl dopídit toho, zda jde u Columbuse MIB2 (FW 1433) nějak nakódovat, aby se zobrazovala v horní liště i ikona "Qi", viz. nějak takto, jako to je u MIB2.5, apod.:

1459580717_WhatsAppImage2019-11-21at19_21_38.thumb.jpeg.3044d035c5c8672aaf4ba606ccd64de0.jpeg

Kódováním jsem pouze docílil toho, že po vložení telefonu do přihrádky se zobrazí hláška o začátku nabíjení, ale nikde žádný indikátor v průběhu nabíjení není. Žitovně důležité to není, ale nazval bych to věcí "nice to have" :-)

IMG_20191121_171643.thumb.jpg.230f1ea9a7d78e5e52e7d92ab84941d1.jpg

Díky :-)

prý to umí až  MIB 2,5 

mám to také dodělané, ale nezobrazuje se mi ani ta hláška..

můžeš mi prosím poslat to tvé kodovaní?

Díky moc

No možné to je, za dotaz to ale stojí. Hlášku jsem nakódoval takto:

Unit 5F Information electronics
Coding

Byte 15
Activate the following bits: 

- bit 0 Baseplate
- bit 1 Antenna_baseplate (or don't if you skipped the signal amplifier and antenna part)
- bit 5 Wireless_charging_availability

Upraveno od Drapa

Super díky moc, vyzkouším

tu ikonu jsem právě řešil i s Ferdou25 a bez úspěchu..

Upraveno od rosta.rs

• 2 měsíce později...

Když dám hledat 3V0035502, tak mi to píše, že je to díl pro Superb 3. Dá se použít i pro O3? Mám také O3 před FL (03 2015) s phone boxem, myslíte, že by mi tam šla tahle bezdrátová nabíječka a zůstala by zachována i funkce zesilovače signálu? 

Ano jednotka je stejná napříč koncernem, a funkce zesilovače signálu samozřejmě zůstane zachována..

tak to je super, dá se to připojit přímo těmi kabely, které tam jsou k tomu phone boxu? nebo je k tomu potřeba něco navíc? dá se někde sehnat návod na zapojení?

kabely se použijou původní jen vyměnit jednotku 

no do zesilovače ano (ale ten kabel není moc dlouhý a když je konektor jinde, už to není tak jednoduché, takže jdeš po svazku a trochu hledáš, kde pár cm získat, pak musíš ještě propojit Qi nabíječku s BCM a 12V+, vyřezat díru do tunelu, protože je větší a nevejde se tam, ale popisy i fotky jsou na těch odkazech, co jsem dával. Fungovat to bude i bez kódování, takže to není důležité, ale spíse "nice to have"

• 11 měsíců později...

Nazdar chlapy, ked mam zosilovac signalu a chcem si to vymenit za bezdrotovu nabijacku staci mi len prehodit jednotky alebo treba aj nieco kodovat a napajat? Dakujem

kodování

Unit 5F Information electronics
Coding

Byte 15
Activate the following bits: 

- bit 0 Baseplate
- bit 1 Antenna_baseplate (or don't if you skipped the signal amplifier and antenna part)
- bit 5 Wireless_charging_availability

• 1 měsíc později...

Vyřešil jste někdo třeba reklamací to nabíjení + přehřívání telefonu? Mně to dělá na O4 RS a mobil se po hodině nedá používat... a podle všeho nejsem jediný.

Nejsi, a myslím, že to dělá všem. V servisu sdělili, že je to vlastnost :-( Raději dobíjím kabelem z rychlonabíječky Nonda

Upraveno od omicron

• 1 měsíc později...

Uspesne som dnes vymenil zosilnovac signalu za schranku so zosilnovacom signalu a aj bezdrotovym nabijanim. Jedine, co mi zatial nefunguje, je hlaska v infotainmente. Chcel som kodovat byte 15, ale VCDS mi vypisalo, ze kodovanie v tomto byte nie je dostupne alebo nieco v tom zmysle. Mam Amundsen MIB2 5Q0 035 874C (sw 0478) a pouzil som VCDS 19.6.1 (klon). Nemal niekto podobny problem? Alebo treba kodovat inde? Nenasiel som v dlhom kodovani k tomuto nic alebo nic, co by mi to pripominalo. Dakujem

Upraveno od misor1994

• 1 rok později...

misor1994 Můžeš mi prosím poslat schéma na zapojení do BCM?

Děkuji.

• 1 rok později...

Taky už mám hotovo + nakodovano a funguje skvěle, akorát můj telefon to nebere, takže je spokojená manželka 😀 

Díky chlapi.

• 11 měsíců později...

Zdravím, mám iPhone 15 Pro Max s 6.7” displayem. Nevejde se do bezdrátové nabíječky. Nejde nějak upravit ten vnitřní modul (nahradit), aby se to tam vešlo?

Spoiler

Vyzkoušej si jestli ti to vůbec nabíjí v autě. Obzvláště jabka s tím mají problém.

Na otázku neznám odpověď, ale trochu pochybuji...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.