Publikováno Říjen 26, 20177 r Zdravim všechny,chtěl jsem se zeptat.mam Škoda kodiaq a nejde mi propojit telefon na obrazovku radia zrcadlove.sony xperia z3+ funguje.a Apple iphone 5s taky funguje.ja mam samsung galaxy s8+ koupeny v Rakousku a mam v telefonu mirrorlink a na par sekund se mi to propoji,a pak to chce at si stahnu car mode.setkal se stim uz nekdo.dekuju za radu
Říjen 26, 20177 r Zkusit stáhnout car mode a nainstalovat...pokud vše funguje tak není problém... V případě že car mode "padá" Odinstalovat car mode, pak se spojit, ono to zase nabídne instalaci, ty se z toho vrátíš a dáš zavřít aplikaci car mode a pak jen dole zvolíš 1:1. Pak vše funguje, jen po každém připojení musíš dát zavřít aplikaci car mode a neinstalovat.
Říjen 26, 20177 r Zkus to, co píše Ferda. Nicméně S8 mají nějaký problém. Na školení jsme těchto telefonů měli asi 20 a nefungoval ani jeden. Resp. měli jsme S8, ne Pluska, ale to bude asi jedno.
Říjen 26, 20177 r Autor Skusim to zitra.a dam vedet.kdyz tak ho prodam a koupim galaxy s7.to pry funguje.zitra dam vedet.chlapi dik moc.jako popravde ve škodovce vubec nic nevi
Říjen 26, 20177 r Musí přijet do Strakonic, abych to na něm přesně tak jak jsem popsal vše rozběhal....
Říjen 26, 20177 r Autor To by šlo.to ja bych dojel.ale jezdim do česka co 14 dni na vikendy.kdy by ti to nevadilo tak bys me se mohli nekdy domluvit
Říjen 27, 20177 r když nejde propojit telefon s autem, tak je většinou podle mých zkušenstí chyba na straně telefonu.
Říjen 27, 20177 r Autor Tak jsem to skusil jak jsi mi napsal.a nefunguje to.stahnul jsem car mode a nic.odinstaloval a zas mi to psalo to co je na fotkách.na par sekund to naskoči zrcadlově a pak to napiše toto na obrazovku.a na telefonu zas něco jiného.telefon sčerna a nic stim dělat nejde.musim odpojit usb a pak se dostanu do telefonu.asi to vypada na nový telefon co
Říjen 27, 20177 r Galaxy S7 funguje v poriadku, Android Auto je super. Pre mirror link potrebujes aplikacie. Napr. zrkadlenie obrazovky mobilu mi nefunguje. Ale ako pisem, tak Android auto ide uplne v pohode.
Říjen 27, 20177 r Jak jsem včera psal vůbec neinstalovat, pokud je tak odinstalovat, jak se spustí instalace, tak se vrátit zpátky a aplikaci ukončit přes MIB, následně dole lze zvolit 1:1.
Listopad 1, 20177 r dovolil bych si doporučit tuhle stránku: https://www.facebook.com/groups/1284093011720537/
Listopad 4, 20177 r Samsung Galaxy S7 + LG mirror drive + Car mode (forGalaxy) + Button Savior (non root)
Prosinec 20, 20177 r Dobrý den, konečně byla na Google play vložena nová aplikace, která posouvá možnosti MirrorLinku ve Vašem vozidle o kategorii výše! Stojí 179,99,- Kč ( platíte přímo google play) včetně DPH, ale její možnosti jsou takřka neomezené. Máte-li vůz za půl milionu ( a více ) korun a telefon řádově za deset tisíc, určitě investujte dalších 180,- Kč do pomocníka, který z Vašeho auta a telefonu udělá nerozlučné kamarády. Můžete například sledovat on-line vysílání TV, mít k dispozici webový prohlížeč, pouštět v autě videa, komunikovat na Facebooku nebo Twitteru, nebo si třeba pouštět jen internetová radia a dalších cca 30 funkcí. Můžete si dokonce do aplikace přidávat své vlastní oblíbené aplikace běžící z widgetu nebo url adres. Potřebujete jen MirrorLink ve Vašem voze a MirrorLink kompatibilní telefon. Žádný root ani crack telefonu, žádné odemykání VIM, žádné úpravy ve voze. Chodí na všech telefonech s MirrorLink 1.1. od Android 4.1 až po 8.0. Vše přehledně a pohodlně ovládáte z displaye Vašeho vozu, k dispozici je i klávesnice s hlasovým přepisem, můžete své zprávy diktovat, ne je psát! Vše v asi 40 jazycích, včetně češtiny. A kde ten zázrak za pár korun najdete? Zde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lwi.android.flappsauto Bližší informace naleznete zde:https://www.facebook.com/groups/1284093011720537/ Dopřejte si skvělý vánoční dárek! Hezké vánoce a mnoho spokojených kilometrů ve Vašem voze Vám přeje Miloš Horák
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.