spartakcz Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Ahoj, obracím se s prosbou na majitele vozu Octavia 3 combi. Je v kufru vozu zásuvka? Pokud ano, je pod stálým proudem, i pokud je vozidlo nenastartovano? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Jelikož to má v základu F3 combi, Octavia ji musí mít určitě. Je pod stálým proudem i při zamčeném autě. V konfigurátoru na konci to vypíše i ty nejzákladnější věci z výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Mám sice lift back ve frashi, ale nic moc jsem nedokonfigurovával. Zásuvku v kufru mám, takže nemyslím, ze by tomu bylo u combi jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Ahoj mám Octavii combi, zásuvka tam je. Jestli je pod proudem jsem nezkoušel ale přední je, takže asi i zadní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.