Luke1321 Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 haceink Dnes jsem vyměnil lambda sondu za novou (značka Bosch), mechanik mi řekl že je to na 99% špatná lambda.. tak jsem zvědavý a doufám že to zabere.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakuzel_ Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 Ahoj, mám najeto 203.xxx km a dneska se mi stalo to stejný, nastartuji a najednou tam zůstala kontrolka motoru :) ..Posledních 14 dní jsem jezdil jen město a jsem si vědomý, že jsem přerušil asi 2 regenerace.. Zkoušel jsem auto projet cca 140 km při stabilních otáčkách a nepomohlo to, pořád to svítí..nevíte, jestli se to dá zachránit? nebo pro jistotu mám jet do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uvp Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Luke1321 Chtěl jsem se zeptat, zda po výměně lamda sondy uvedený problém zmizel? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.