Přejít na obsah

Luke1321

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Luke1321

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Přikládám video, zas tak se v motoru nevyznám ale přijde mi že nemá uplně čistý zvuk.. známej mi říkal že tam slyší jakoby byl špatnej vstřik.. prosím o názory ? Díky IMG_0814.mov
  2. Já mám právě před 10 000 km měněné.. tak nevím..
  3. Brej den, chlapi už se Vám někomu stalo že za studena po startu je zvuk motoru uplně v pohodě.. tak jak by měl být, ale jak je motor zahřátý, přijedu k domu nebo kamkoliv jinam, vyřadím tak v motoru po 5ti vteřinách slyším dost hlasité klepání.. po sešlápnutí plynu to odezní, chvilku je zvuk v pohodě, do 10ti sekund znovu.. zkusím nahrát na video a vložit.. přijde mi to divný.. najeto mám 225 000 km..
  4. Zdravím, chci se zeptat, neměl by někdo čistě náhodou na prodej levý přední blatník na O3 v barvě modrá race a předface ? Nechce se mi do toho vrážet i s lakem pomale 10 litrů.. tak kdyby náhodou někdo byl.. ale jen originální díly prosim, polsko atd. nee :) díky
  5. Zdravím, O3 2.0 TDI 2014, najeto 216 000 km, předevčírem jsem nasednul do auta a při sešlápnutí spojky se ozval zvuk jakoby pružiny (jak kdyby přeskočila).. po opakovaném sešlápnutí (asi 5x) a puštění tento zkuv odezněl.. stalo se mi to už jednou asi třičtvrte roku zpátky a nevím co to je.. jinak spojka funguje zatím normálně, bez prokluzu.. nemá s tím někdo zkušenost nebo tip na příčinu ?
  6. haceink Dnes jsem vyměnil lambda sondu za novou (značka Bosch), mechanik mi řekl že je to na 99% špatná lambda.. tak jsem zvědavý a doufám že to zabere..
  7. Ještě doplním že chyba hlásí : Vyhřívání lambda sondy, řada válců 1, rozpojený elektrický obvod.. chyba se objevuje v takových intervalech jako jsem psal v předchozím článku.. nemá někdo zkušenost nebo neví jestli je to špatná sonda a je na výměnu ?
  8. Zdravím lidi, r.v. 2014, 2.0TDi, 110 kw, najetých cca 210 tisíc.. asi měsíc mě obtěžuje blikající a zhasínající kontrolka motoru.. motor nepadne do nouzáku, na výkonu to není vůbec poznat, kontrolka blikne během jízdy, dojedu trasu a po dalším nastartováním kontrolka sama zhasne.. poté 3, 4 dny v pohodě a 5 den opět stejný scénář.. u kámoše jsme to napichli na diagnostiku a ukázalo to chybu "snímač prvního válce" (zapomněl jsem vyfotit číslo chyby).. neví někdo co by to mohlo být ?
  9. Zdravím, nesledoval jste někdo místo, které ostřikovače světel ostřikují ? pokaždé když mi proces proběhne tak mi přijde že je světlo stejně ze 70% špinavé a ostřik zasáhne pouze krajní část světla (platí pro levé i pravé) a nijak zásadně to nepomůže.. dá se nějakým způsobem poladit směr ostřikování ?
  10. Po výměně termostatu teplota dosáhne 90ti stupňů po 5-10 km a potom stále drží ať jedu jakkoliv :) výměna v neofiko servisu 6 000,- komplet i s prací.
  11. Mám stejnou O3 jako ty.. i typ motoru a naprosto totožný problém, dnes dávám auto do servisu na výměnu termostatu (kompletní díl) .. tak se pak ozvu jestli pomohlo nebo závada dál pokračuje, doufám že to pomůže protože to není nic levného.. při výměně termostatu jsem čekal cenu třeba 1-2 tisíce.. ale materiál a práce to bude cca 5 tisíc.. v neofiko servisu..
  12. Zdravím, neví někdo jestli je potřeba u výměny termostatu demontovat přední masku ?
  13. Zdravím lidi, před asi necelým měsícem mi při jízdě do cesty skočila srna, takovým stylem že vzala levý blatník a otřes dostal i světlomet. Po usednutí do auta mi vyskočila chyba "nefunkční AFS natáčení světel".. po příjezdu domů a následné nahlédnutí do světla jsem našel vycvaklý plastový kousek. Auto šlo na opravu, kousek nacvakly zpět a světlomet opět fungoval.. bohužel tak 14 dní, poté opět ta samá chyba, bez nějakého nárazu nebo většího otřesu, prostě z ničeho nic. Znovu jsem nahlédl do světla a plastový kus se válel naspodu zase vycvaklý. Neměl s tím někdo z Vás problém ? Nevím jestli mám světlo opět nechat opravit s tím že by se plastový kus nějak nebo něčím zajistil aby se to znovu již nestalo.. Nechci kupovat nový světlomet ( není to levná záležitost ), když vše krom toho vypadávajícího plastu šlape jak má. Fotku daného plastu přikládám..
×
×
  • Vytvořit nový...