Publikováno Listopad 10, 20177 r Cautete, som majitelom F1 47kW(BME), naj.114000. Par dni dozadu sa mi rozsvietila zlta kontrolka, v serv. na diagnostike zistili vadnu l-sondu za katal., ktoru nasledne vymenili. Vymena pomohla na cca.300km. V servise mi povedali ze to bude uz len katalyzator, ale vyhodit 300€ pred vianocami Dnes som sa pripojil cez VAG(vcds) a vyhodilo nasledovnu chybu. 1 Fault Found 18528 - Post-Catalyst Oxygen (Lambda) Sensor Correction; Bank 1: Too Lean P2096 - 007 - Short to Ground - Intermittent. Ak to je predsa kat., tak je mozne pouzit aj univerzal za 80-100€ ? Dakujem za rady. Upraveno Listopad 10, 20177 r od Michal346
Listopad 10, 20177 r Autor "hubo 44" prosim Ta a co to je ? v servise povedali ze ked vyhodi znova chybu l.sondy po vymene, tak to je jedine katalyzator. Tiez som si neni tomu isty. Porad prosim, budem ti velmi vdacny.
Listopad 11, 20177 r Tomuhle moc nerozumím, ale z Hubova obrázku jsem vyčetl, že máš chudou směs. Tak asi bych koukl, jestli ti někde nepřisává vzduch.
Listopad 11, 20177 r Tak tak chuda zmes je problem nie lamda sonda. (pisal mi Michal346 SZ tak tam su odpovedal)
Listopad 11, 20177 r Autor cavte, prosim Vas a neviete cim by mohla byt sposobena ta chudobna zmes ? Najradsej by som do servisu nesiel. Skontrolovat hadicu, vymenit sviecky, vynulovat chybu ... viem aj doma. Vdaka za radu.
Listopad 11, 20177 r Netesni ti saci potrubi. Omrkni zpuchrele hadice, dotahni vsechny sponky atd. Jsou i nejaky postupy, jak najit misto prisavani pomoci benzinu v rozprasovaci. Jestli kouříš, tak třeba i takhle se to dá Upraveno Listopad 11, 20177 r od tomik.cesko
Listopad 22, 20177 r Autor zdar, stale mi vyhadzuje tuto chybu, 18528 - Post-Catalyst Oxygen (Lambda) Sensor Correction; Bank 1: Too Lean P2096 - 007 - Short to Ground - Intermittent. please nenapada nikoho nic ? Kontrolu sac.potrubia som zbezne robil. V kazdom servise hovoria nieco ine a zoberu prachy len za to ze to napoja na VAG a ked pocujem nazory ze "jazdite na aute pokial sa situacia nezhorsi/nezlepsi", tak to sa mi zda divne. Ako podrobne skontrolovat to sanie ? alebo sa zamerat na tu chybu P2096 ? zeby skrat na kabloch ? Vdaka za rady.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.